< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisierken girmişsin ama boyun hep uzun olduğu için kurtarırsın belki. 1.90 olman zor ama onu söyleyeyim.
Abi, şimdi araştırdım da erken ergenlik erkeklerde 9 yaş ve öncesinde olan ergenliktir diyor. Ben ergenliğe 11 yaşımda (geçen sene bu zamanlar) girdim. O yüzden erken ergenlik söz konusu değilmiş, anneme de sordum ergenliğe erken girmedin dedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaann7Abi, şimdi araştırdım da erken ergenlik erkeklerde 9 yaş ve öncesinde olan ergenliktir diyor. Ben ergenliğe 11 yaşımda (geçen sene bu zamanlar) girdim. O yüzden erken ergenlik söz konusu değilmiş, anneme de sordum ergenliğe erken girmedin dedi.
Alıntıları Gösterdediğin şey medikal bir sorun olarak ele alınacak ergenlik yaş sınırı. 9 yaşından önce ergenliğe girmek anormal düzeyde erken oluyor. seninki anormal değil ama ortalamanın altında. yani sende bir yanlışlık yok ama ergenliğe ortalamaya göre daha erken girmişsin. genellikle kızlar 11-12 yaşında, erkekler de 13-14 yaşında girer ergenliğe.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisidediğin şey medikal bir sorun olarak ele alınacak ergenlik yaş sınırı. 9 yaşından önce ergenliğe girmek anormal düzeyde erken oluyor. seninki anormal değil ama ortalamanın altında. yani sende bir yanlışlık yok ama ergenliğe ortalamaya göre daha erken girmişsin. genellikle kızlar 11-12 yaşında, erkekler de 13-14 yaşında girer ergenliğe.
Alıntıları GösterErgenlik başlama yaşı konusunda günümüzde de kullanılan yaş sınırları (kızlarda en erken 8, ortalama 10.5, en geç 13; erkeklerde en erken 9, ortalama 11.5, en geç 14) olup bu veriler çocukların % 95'inin bu yaş aralıklarında ergenliğe gireceği anlamına gelmektedir.
Abi ben Google üzerinden araştırma yaptığımda bu sonuca varmıştım da ondan yazdım.
-
Attıgın fotoyu duzenle bence sadece kendini at,kuzenın olsun olmasın baskasını sanal ortamda habersız paylaşma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: n201
Attıgın fotoyu duzenle bence sadece kendini at,kuzenın olsun olmasın baskasını sanal ortamda habersız paylaşma.Uyarı için teşekkür ederim kesiyorum hemen.
-
Senin yaşlarda 168 civarındaydım. Şimdi boyum 189-190 arası. Sağlık ve spordan vazgeçme.
quote:
Orijinalden alıntı: İvan Karamazov
Senin yaşlarda 168 civarındaydım. Şimdi boyum 189-190 arası. Sağlık ve spordan vazgeçme.Yeni taşındığımız evin bodrum katında havuz var, bütün gün yüzüyorum (günde belki de 5-6 hatta 7 saat) umarım iyi etkisi olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaann7Kaç yaşındasın abi ?
Alıntıları Göster21e girecem 5 eylülde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vücudunu fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum. 6,7 saat çok yüksek zamanlar. Genetiğin iyi duruyor rahat 185 üstüne atarsın zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: İvan Karamazov
Vücudunu fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum. 6,7 saat çok yüksek zamanlar. Genetiğin iyi duruyor rahat 185 üstüne atarsın zaten.Canım sıkılıyor durunca. Ben de program yazıp yüzerek değerlendiriyorum zamanımı.
-
Genç, barfiks çubuğu dambıl ve basketbol topu al. şınav plank squad barfiks hayattında mutlaka olsun dambıllarla bölgelerini eksik etme. sürekli basketbol oyna şuta ve turnikelere aban. antrenman yaparken süre ve sayı koyma yapabildiğini bir tık üstünü hep zorla. araya birer gün koy mutlaka. antremandan önce kahveni eksik etme tercihen türk kahvesi. tabii gün geçtikçe ihtiyacına göre araştır ek hareketler ekle/çıkar. ciddi söylüyorum dua edersin bana. cidden çalışırsan boyun uzar mı bilemem ama 18 yaşına geldiğinde bi Herkülün rahat olur. yemene içmene dikkat etmen gerektiğini bildiğini düşünüyorum. hatta senin yerinde olsam günlük gelişimimi not ederdim. @kaann7 yaşım 22 sana bu dediklerimi senin yaşında keşke yapsaydım diyorum. keşkee.. olsun geç değil 32 yaşında bende Herkül olurum sanırım boyunun çok uzamasını istiyorsan da fazla ağırlık kaldırma.
not aklıma geldikçe editleyip yazdım + mobildeyim ve mobilden yazmasını hiç sevmem. yazım kuralı vs Aman aman yani. fazla şey yapmayın. İyi geceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 7 Ağustos 2020; 1:3:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok uzun olmak iyi değil Almanya da yaşamıyoruz çok kasma bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaann7Ergenlik başlama yaşı konusunda günümüzde de kullanılan yaş sınırları (kızlarda en erken 8, ortalama 10.5, en geç 13; erkeklerde en erken 9, ortalama 11.5, en geç 14) olup bu veriler çocukların % 95'inin bu yaş aralıklarında ergenliğe gireceği anlamına gelmektedir.
Abi ben Google üzerinden araştırma yaptığımda bu sonuca varmıştım da ondan yazdım.
Alıntıları Göstersesinin kalınlaştığını söylemişsin, ses kalınlaşması ergenliğin ilk aşamasında olmuyor. biraz zaman alıyor. ona dayanarak söyledim ortalamanın gerisinde olduğunu. sesin 12'de kalınlaşmışsa mesela ergenlik muhtemelen 11'de falan başlamıştır
-
12 yaşlarımın başında sesim kalın değildi son 4-5 ay içerisinde kalınlaştı.quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisisesinin kalınlaştığını söylemişsin, ses kalınlaşması ergenliğin ilk aşamasında olmuyor. biraz zaman alıyor. ona dayanarak söyledim ortalamanın gerisinde olduğunu. sesin 12'de kalınlaşmışsa mesela ergenlik muhtemelen 11'de falan başlamıştır
Alıntıları Göster
Önerilerin için teşekkür ederim abi şu anlık yüzüyorum okullar açılınca basketbola ilgi duyacağım. Evde 5 kiloluk dambıllar var ama barfiks yok. Dambılları bir hevesle almıştık evde çalışırız diye ama çalışmadık öyle duruyor :). Önerilerşn için telrar tekrar teşekkür ederim iyi geceler dilerim
boy isi biraz belirsiz. ben mesela belli bir yasa kadar fazla uzun sayilmazdim ortalardaydim, ama kucukken basket oynamayi severdim ( boya etki etmiyor o kadar ama spor her zaman iyidir ) ce erken uyurdum. mesela aksam 8-9 desin mi ben uyumus olurdum sonra erken 6 gibi filan kalkar tvde cizgi film izler sonra playstation oynardim. sonra ergenlik zamani boyum asiri uzadi. o ara dizlerimde cizik cizik izler olustu, bende merak edip doktora gittim nedir diye. doktorun dedigine gore kisa surede cabuk uzayinca dizimdeki derilerde catlaklar olusmus ve izler hala belli oluyor. normalde fazla gozuuyor ama mesela ben antalyaliyim denize gittikten sonra deri koyulasiyorya ha iste o cizik yerler hala beyaz kaliyor. ben pek takmiyorum ama eger sende birden boy atarsan boyle olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyunuz kaç ?
uzarsın ya çok tutulma o işlere
ben de aynı senin gibi yaşıtlarımdan daha büyük gösteriyodum ama belli bi yaştan sonra durdu gelişme işi
19,20 ye kadar hızlı geliştim ama şu an 25 im ve son 5 senedir aynı olabilirim :dd
tek olay şu; 14-18 yaşları özellikle iyi beslenmek gerekiyor
yağlı, kolestrollü yemekler yerine biraz daha gelişmek için gıdalar tüket
boyunun uzaması için değil ama 18-20 li yaşlardan sonra fit bi görüntüye sahip ol diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X