< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 3 Haziran 2021; 16:7:24 > |
Zayıf halim mi daha iyi kilolu halim mi SSLİ
Zayıf halim mi daha iyi kilolu halim mi SSLİ
(En Son Oy Tarihi: 19.11.2020)
-
-
Ne yiyip içtin reis
-
Allam neden girdim konuya -
Zayıf halin net daha iyi.Altındaki fotoğrafta kamyoncu amcalara benzemişsin.
-
Nasıl yani aga kilolu halim daha mı iyi?
-
İmparatorun satışları patladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBZayıf halin net daha iyi.Altındaki fotoğrafta kamyoncu amcalara benzemişsin.
Knk cildiracam oakadr çabaladım kilo almak için bumu olacaktı sonucu harbiden cokmu kötü gorunuyo
-
Kusacam poşet verin -
Abi görüntü kirliliği olusturdugum için özür dilerim ama lütfen oy ver ve yorum yap hangsii daha iyi kafayı yicem lutfen
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 16 Ağustos 2020; 15:45:51 > -
Göbek hariç kilolu halin daha iyi. Sanırım kiloyu spor yapmadan almışsın ki göbekte toplanma olmuş. -
Ağa sporda yapiyom ama fazla hareketsiz kaldım bide çok fazla karbo aldım + kardiyoda yapmadım kardiyo yapinca kol omuz felanda gidermi aca
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiKnk cildiracam oakadr çabaladım kilo almak için bumu olacaktı sonucu harbiden cokmu kötü gorunuyo
Alıntıları GösterBence sana üstteki gibi yakışıyor.Vücudun orantılı duruyor..Alttaki olmamış maalesef.
-
Valla hocam spordan pek anlamam. Ama zayıf halin gerçekten iyi durmuyor. Boyun da uzun sanırım sleenderman'a benzettim alınma da. Yani şu anki bence göbeğe rağmen daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiAğa sporda yapiyom ama fazla hareketsiz kaldım bide çok fazla karbo aldım + kardiyoda yapmadım kardiyo yapinca kol omuz felanda gidermi aca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 16 Ağustos 2020; 15:49:53 > -
Hocam zayıf halinde bacak kıllarından dolayı kışın pantolon giymesende olur aslında
Kilolu halinden bi 5-10 arası verirsen en fit görünüm olur bence hocam -
1 avuç dolusu kusup geldim 2 side kötü biri diğerinden diğeri diğerinden kötü.
-
İri olmak her zaman daha iyidir. Takma milleti. -
Hocam peki sence mesela kilolu halimden bı 19 kilo versem nasıl olur? Zayıf halimde 70 kiloyum.kilolu halimde 100 kiloyum suan
-
daha da al -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 22:27:30 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Allam neden girdim konuya
|
Zayıf halin net daha iyi.Altındaki fotoğrafta kamyoncu amcalara benzemişsin. |
Benzer içerikler
- avm otoparkına araç bırakmak
- gaydırı gubbak ne demek
- hamster coin dolandırıcılığı
- bir kıza nasıl yürünür
- tupperware sağlıklı mı
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X