< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADSADSAAD -- 16 Ağustos 2020; 16:12:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Zayıf halim mi daha iyi kilolu halim mi SSLİ (2. sayfa)
Zayıf halim mi daha iyi kilolu halim mi SSLİ
(En Son Oy Tarihi: 19.11.2020)
-
-
Spor yaparak 85 civarına inersen bence iyi olur. Aç kalarak kilo vermek pek çözüm sağlamıyor. Spor yapamasan bile yavaş yavaş ver. Gece yemek yemeği, aşırı şekerli şeyleri yemeği bırakarak verirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zayıf halimde 70 kilyoum.kilolu halim 100 kilo şuan.yani sence ideal olarak kaç kilo olmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılsız.
-
Biraz fazla almışsın gibi geldi 90'da falan bıraksaydın tadında olurdu, ne yiyip içtinde 100'e çıktın
-
Reis arkadaşın dediği gibi zayıf halinde guzel durmuyor slenderman gibi. Kilolu halinde göbekten dolayı kötü gözüküyorsun en iyisi ortasi olsun yani 100 le 70 arası 85 iyidir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O zayıf halindeyken psikolojim çok kötüydü tek derdim kilo almaktı bu yüzden makarna bisküvi vs ne varsa gömdüm
hafif kilolu ;)
-
Zayıf net daha iyi ucuz t-shirt pantolon hayatta bitmeyen s beden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
spor yaparak yağı kasa dönüştür. böyle dayı göbeği olmuş.
-
Kilolu halin daha iyi aslında kilolu değil normal bayağı diğer
zayıf halin zargana gibi çok kötü bacakların da zayıf olduğu için ilk fotoda leylek mi flamingomu ona benzemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 16 Ağustos 2020; 16:57:11 >
Ne kadar zamanda 30 kilo aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBy -- 16 Ağustos 2020; 17:14:25 >
Vayyy sonunda kilo almışsında almasan daha iyiymiş:)))
Genetik önemli bişeymiş :)):):)))
ikiside değil kilolu halinle spor yapıp biraz kilo verip şekillendirirsen vücudunu bence en iyisi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisispor yaparak yağı kasa dönüştür. böyle dayı göbeği olmuş.
yağ kasa dönüşmez
-
Ulan nerden girdik şu konuya yav.
-
Ağa ozaman tek çare tamamen kaslanmam.suan zaten 2 buçuk aydır gidiyorum salona kardiyoyada baslicam bı 10 kilo felan vercem.
Ulan baba sen ve senin ataların bu pis genetikle nasıl hayatta kalmış abi hicbisi yok yaw
O değilde ben zayifken hep düşünürdüm.kilo alınca çok iyi olacak diye zaten son 1-2 aydirda kilo aldığım için kendimi tanrı gibi hissediyordum ama kizlar bakmıyor tıpkı zayıf halimde olduğum.gibi bı iş var diyors demekki böylede tutmadı
8 ayda ağa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X