Şimdi Ara

Büyüyünce Boyum Kaç Olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, sizlere bir soru sormak istedim. Benim yaşım fazla değil, henüz 12 yaş 9 aylığım ve 170-169,5 civarı bir boya sahibim. Boyumu Mezurayla Ölçüyorum. Daha önce hiç Eczanede ölçtürmedim, ama Eczanede 1-2 hatta 3 cm farklar olabiliyormuş duyduğuma göre. Benim boyum şu an 170 ve daha önce hiç süt içip spor yapmadım, boyum yaşıtlarıma göre hep uzundu ama bu sene arkadaşlarımla aramda en az 10 - 20 cm var. Beni görenler 16-17 yaşında sanıyor bazen   (isterseniz fotoğrafımı atabilirim). Ayrıca annemin ve babamın boyları da pek uzun değil. Annem 161, Babam ise 176-178 civarı. Boyum sizce kaç olur ? Erişkin Dönemime kadar 190 olabilir miyim ? Süt içip spor yaparsam boyum 195'e kadar çıkar mı ?

Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim !

İyi Günler   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 1 Ağustos 2020; 19:39:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

Peki herhangi bir şekilde 195 civarına çıkarabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Topuklu giyince çok uzuyorlar :) 175 bir kadın topuklu bir ayakkabı giyince 180'i geçebiliyor Kadınlar daha ince olduğu için daha uzun gözükebiliyorlar bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 1 Ağustos 2020; 20:18:54 >
  • Konu Günceldir, Up !

• 1.85 olursun rahat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3280

1.85 olursun rahat.

190 olabilir miyim peki ?

• Sevgili üyeler, neden cevaplamıyorsunuz 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaann7 K kullanıcısına yanıt
    Beslenmene ve sporuna bağlı.

• Vay be bu foruma 12 yaşındakiler de mi geliyormuş. Hey çocuk git arkadaşlarına tanıt burayı, gelsinler üye olsunlar bu forum ölmek üzere, kurtarmamıza yardım et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin yaşındayken okulun en uzun çocuğundan 20 cm kisaydim yillar sonra çocuğu gördüğümde benden 20 cm kısa olduğun gördüm boyum 187 süt içip spor falanda yapmadım demem o ki o işler birAz genetik, tabiki yapacağım sporun etkisi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Vay be bu foruma 12 yaşındakiler de mi geliyormuş. Hey çocuk git arkadaşlarına tanıt burayı, gelsinler üye olsunlar bu forum ölmek üzere, kurtarmamıza yardım et.
    Yaşıtımdakiler Tiktok çekip Instagramda hikaye paylaşıyor maalesef. Güzel bir forum, ayrıca bence aktifliği de var. Birkaç konu okudum kullanıcıları da gayet bilgili insanlar gibi gözüküyor. Tam olarak bana göre bir ortam. Yaşıtımdakiler buraya akın ederse avantajı olduğu gibi dezavantajları da olabilir. Mesela yaşımız gereği bazen tam olarak olgun davranamıyoruz. Bu sene LGS'ye gireceğim tam puan hedefliyorum ama bakalım ne olacak. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Biraz uzun bir yazı oldu sanırım. Neyse iyi günler dilerim !

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafamdaki sinek

Ben senin yaşındayken okulun en uzun çocuğundan 20 cm kisaydim yillar sonra çocuğu gördüğümde benden 20 cm kısa olduğun gördüm boyum 187 süt içip spor falanda yapmadım demem o ki o işler birAz genetik, tabiki yapacağım sporun etkisi olacaktır.
    Genetik olduğu gibi kemik yaşı da var. Kemik yaşını ölçtürünce tam olarak erişkin halinde olacağın boyu öngörebilme şansı bulunuyor ayrıca kemik yaşı küçük yaşta bulunduğun boyla doğru orantılı olarak artıyor mesela 18 yaşında kemik yaşı 14 olup 160-170 olan insanlar da, 14 yaşında kemik yaşı 18 olup boyu 180 olan da var. Yarın kemik yaşımı ölçtürmeye gideceğiz. Bakalım ne olacak :)

• zıpla bol bol. yüzmeye git. bizim ailenin boyu benden 5-6 cm kısa. çocukluğumdan beri çok aşırı olmasa da yüzmeye giderdim. ankaralı olarak havuz bulmak zordu o yıllar.

kuzenim aynı yaşta. aynı genetiğe sahibiz. adam basketbol oynar çocukluğundan beri. boyu 1.97

benim boyum 1.80. omuzlar falan geniş ama iri vucudum var.

evdekilerin boyu 1.70-1.75 minyon tipli.

yani kaan kardeşim çocukken ne yaptığın çok önemli. bu yaşlarını iyi kullan. ben 12 yaşındayken böyle bilgiler edinseydim keşke. biz dışarda kum yiyorduk 12 yaşında =)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

zıpla bol bol. yüzmeye git. bizim ailenin boyu benden 5-6 cm kısa. çocukluğumdan beri çok aşırı olmasa da yüzmeye giderdim. ankaralı olarak havuz bulmak zordu o yıllar.

kuzenim aynı yaşta. aynı genetiğe sahibiz. adam basketbol oynar çocukluğundan beri. boyu 1.97

yani kaan kardeşim çocukken ne yaptığın çok önemli. bu yaşlarını iyi kullan. ben 12 yaşındayken böyle bilgiler edinseydim keşke. biz dışarda kum yiyorduk 12 yaşında =)))

Haklısın abi, yüzmeyi zaten çok seviyorum. Aynı zamanda teknoloji de elimizin altında artık. Basketbola ilgi duyacağım büyük ihtimal okullar açılınca. Bir de yüzüp eklemlerimi esnetsem güzel olur. İyi geceler dilerim tavsiyen için teşekkür ederim.

• quote:

zıpla bol bol. yüzmeye git. bizim ailenin boyu benden 5-6 cm kısa. çocukluğumdan beri çok aşırı olmasa da yüzmeye giderdim. ankaralı olarak havuz bulmak zordu o yıllar.

forumda dar omuzlu kimse yok ztn hocam

• sarışın ve mavi gözlü olduğumu söylemeyi unutmuşum knk

• 1.78 olursun.

• quote:

sarışın ve mavi gözlü olduğumu söylemeyi unutmuşum knk

D:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.