Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa Sizce Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 14 ağustosta 15 olcak boyum çok kısa en az ne kadar olmalı uzasın diye ne yapmalıyım sizce en ne kadar olmalı boyum yazdıklarınızla boyumu kıyaslıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börtü -- 18 Haziran 2008; 12:38:35 >

• ßenimde kısa yas 15 bucuk 16 gibi Boy 1.68 1.70 fln kilo 55
  • Sabah Akşam süt iç
  • 1.65 1.70 civarı
    ben 15 im de 1.80 dim 1.65 ortalama olarak normal sanırm 18 yaşındada 1.75 fln olur.
  • Yaş 14 diyorum ve kısa diyorum siz 170 cm mi diosunuz.
  • valla benim boyumda kısa geliyor zaten konu açmıştım.yaş 16 boy 1.78 oldu.1.86 olmak istiyorum yaa

@börtü vakitli yat geç kalk.
    15 inci yaşımın yazında 5 cm den fazla uzadım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 18 Haziran 2008; 1:01:04 >
  • söğütte de boy var ama üstüne kuşlar pisliyor. boya takmayın önemli olan orantıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyürsdün emrak etme bizxim komşunun 160 boyu vardı 2sene önce bi anda boy attı beni geçti 185 oldu bol bol sütünü iç basketini oyna yazın gidebildiğin kadar çok denize git 18 ine kadar boyunu ne kadar uzatırsan artık
  • Boyun en kilon ne söylede ona göre uzunsuz kısasın diyelim :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

Boyun en kilon ne söylede ona göre uzunsuz kısasın diyelim :S

Yok hacu iyice moralim bozuldu.
  • köy sütü iç yaş 16 bitti 17 e giricem 1.85 boy var
  • sabah kalkınca alıyosun yumurtayı eline çat kırıyosun hoooopp aşa doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

Boyun en kilon ne söylede ona göre uzunsuz kısasın diyelim :S

Yok hacu iyice moralim bozuldu.

Yav cok mu kısasın bi söyle :S ßenimde 14 yasındayken boyum kısaydı hala kısada qecen seneye göre baya uzadım.. 15 yasına gelince gözle görülür uzarsın eğer uzamazsan bi doktora fln git basket oyna süt iç vs.
  • yan yat
  • bende 1.95 boy var ..lisede en kısa boylu bendim geçen sene lise bitti 4 senede bayaa bi uzadım 1.95 boy var su anbiraz kısalmam lazım
  • CAVUS OTTUKTEN SONRA BOYUNUZ EN FAZLA 3 CM UZAR
  • spor yap [basketbol]
    doktora görün

en önemlisi SÜT,PEYNİR

Gerekirse danone kas xD
  • Durumunun ne süt içmeyle ne basketle ne beslenmeyle alakası var. Bu saydıklarımın hepsini yap max 5 cm uzar boyun. Bizim burda 10 çocuklu apachi dolu sağ sol adam çocuğu sabah kovuyor evden akşama kadar umrunda değil çocuk çöpten besleniyo yaşı 15 boyu olmuş 1.90 boyacı çocuk var 19 yaşında adam 1.86 minare gibi olmuş yani demek istediğim elinde sonunda genetikte bitiyor iş burda bisiklet tamircisi bir çocuk var yaşı 20'ye geliyor abartmıyorum 5-6 seneden fazladır düzenli basket oynar boyu 1.50 çok kısa geçen konuştum 3 cm atmış okadar zamanda sülalede boyu uzunlar yoksa sabah akşam basket oyna süt peynir yoğurt bunların hepsine aban uzamıcağı varsa uzamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonZa

Durumunun ne süt içmeyle ne basketle ne beslenmeyle alakası var. Bu saydıklarımın hepsini yap max 5 cm uzar boyun. Bizim burda 10 çocuklu apachi dolu sağ sol adam çocuğu sabah kovuyor evden akşama kadar umrunda değil çocuk çöpten besleniyo yaşı 15 boyu olmuş 1.90 boyacı çocuk var 19 yaşında adam 1.86 minare gibi olmuş yani demek istediğim elinde sonunda genetikte bitiyor iş burda bisiklet tamircisi bir çocuk var yaşı 20'ye geliyor abartmıyorum 5-6 seneden fazladır düzenli basket oynar boyu 1.50 çok kısa geçen konuştum 3 cm atmış okadar zamanda sülalede boyu uzunlar yoksa sabah akşam basket oyna süt peynir yoğurt bunların hepsine aban uzamıcağı varsa uzamaz.

Dayımlar 185 ten başlıyor kuzenim desen 184 annem 168 ailede kısa yok.
  • benim arkadaşım 1 yıl süt içti 15 cm uzadı!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.