Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa Sizce Ne Yapmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşında 1,55 tim 20 yaşında 1,83 üm .

5 sene de ne kadar uzadığımı görüyorsunuz, bu yaşta sıkmayın artık canınızı...15 yaşında boyunun ne zaman uzayacağını yada ne kadar uzayacağını saptayamazsın. Sen süt içmeye , balık yağı vb. doğal şeyler kullanmaya devam et.Irsi birşey yoksa boyun uzar ( ben annemden babamdan uzunum )

İlerde zaten yeterince canınızı sıkacak şeyler olcak ( iş hayatından bahsediyorum). Onun için şimdiden kafa yorcak işlerle uğraşmayın

Boyunuz uzun diye evin perdelerini takmak zorunda kalmayın, tavanda örümcek ağlarını, buzdolabının üstünün tozunu almayı vb.

• quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

köy sütü iç yaş 16 bitti 17 e giricem 1.85 boy var

en güzeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

1.65 1.70 civarı
    ben 15 im de 1.80 dim 1.65 ortalama olarak normal sanırm 18 yaşındada 1.75 fln olur.

SU ANDA NESIN SEN GODZILLA MI?
  • UZA
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

yaş 16 lise 2 ye geçtim boy 1.89 basketçi değilim bu arada küçükken günde 1 litre süt içiyormuşum

OHA YA AZ ONCE ADAMA GODZILLAMISIN DIE SORDUK AMA SEN IYCE AZITMISSIN. BU ARADA BOYUNUZ VUDUNUZLA ORANTILI DEILSE HASTASINIZ DEMEKTIR BUNUDA BILIORSUNUZ DIMI. ÖRN. ASIRI UZUN KOLLAR UZUVLERIN ASIRI BUYUKLUGU EL AYAK GIBI. İSMİDE hipertrofi DİR.
  • Yaş 15,5 boy 155cm bende kısayımmm (Lise 2 ye geçtim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uLtiMatoN

CAVUS OTTUKTEN SONRA BOYUNUZ EN FAZLA 3 CM UZAR

Bu yanlış bir bilgi, değil mi?
  • ßenim arkadaş var benle aynı yaşta (13) boyu 1.78 ßir sene içinde 18 cm uzadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

Çok saçma mantıksız bir bilgi.

• 17.5 yasındayım 1.72 boyundayım kısayım ve memnunum hayatımdan kısa olmak bnce güzel bisi tabi bazı mallar dalga geciyor, ama sunu diyorum onlara Devede de boy var ama eşekler önden gider
  • quote:

quote:

deilse .....

bu arada nisanda 15 ime girdm boy 1,68 nasıl???

• quote:

Orjinalden alıntı: dotard

quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

ßenimde kısa yas 15 bucuk 16 gibi Boy 1.68 1.70 fln kilo 55

Aynı yas aynı boy aynı kilo Biz kısa mı oluyoz bu boyla gecen baktım 1.70 di sevindim o zaman süt zamanı

Sanırım ßizim boyumuz normal

• ben bütün çocukluğum boyunca gece yatmadan süt içtim ancak boyum fazla uzamadı , bu bilinen bir yanlış.
    Sütü gündüz iç, gece yatmadan önce süt içme. Süt aslında hazmı zor olan bir gıdadır ve gece içilen süt mideyi yorar.
    Uyku konusuna gelince bu doğru söylenmiş. Uykunun boyun uzamasına büyük katkısı vardır. boyu uzatan büyüme hormonları uykunun ağır safhalarında salgılanır. Bu yüzden sabah spor yaparak yorulman ve erken yatıp deliksiz bir uyku çekmen oldukca önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 18 Haziran 2008; 12:01:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSadam_92

Yaş 15,5 boy 155cm bende kısayımmm (Lise 2 ye geçtim)

Liseye geçtim bende o yüzden üzülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

ben sana verebilirim benim yaş 13 boy 1.83 ( yuh diyen yada oha diyen olursa .... ) ben sana bi 15 cm veriyim usta posta no sunu söle

yalana bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

17.5 yasındayım 1.72 boyundayım kısayım ve memnunum hayatımdan kısa olmak bnce güzel bisi tabi bazı mallar dalga geciyor, ama sunu diyorum onlara Devede de boy var ama eşekler önden gider

EŞŞEKLER ODUN TAŞIRKEN DEVELER ALTIN TAŞIR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

17.5 yasındayım 1.72 boyundayım kısayım ve memnunum hayatımdan kısa olmak bnce güzel bisi tabi bazı mallar dalga geciyor, ama sunu diyorum onlara Devede de boy var ama eşekler önden gider

EŞŞEKLER ODUN TAŞIRKEN DEVELER ALTIN TAŞIR...

Sen ne diyon hacu.
  • Yaş 16 , boy 1.82 valla ne adam gibi basket oynadım ne de süt içtim...
  • quote:

quote:

yanlıs bılgı degıl kardesım... ınsan ergenlıge gırdıkten sonra gelişimini tamamlamış demektir. bundan sonra vucudun buyume yerine olgunlaşma aşamasına geçer.... ve sakın bundan sonra boyunun uzayacagını dusunmesin en fazlaa 5 cm o da 1 ihtimal

şunları denerseniz faydasını alacaksını

1-Aksam yatmadan once yarim litrelik sute keten tohumu karistirip icmek
    2-Yatmadan onceki sutunuzle beraber balik yagi hapi icmek
    3-bol bol barfiks cekin
    4-Kola, hamburger, kizarmis patates, jelibon, bitter cikolata da boyun uzamasini engelliyor
    5-iki gunde bir balik yiyin.acaip etki edior(balik yediginiz aksamlar sut icmeyin sakin zehirlenirsiniz)
    6-sabahlari da vitamin hapi icmek(one a day gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtiMatoN -- 18 Haziran 2008; 12:45:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.