yanlıs bılgı degıl kardesım... ınsan ergenlıge gırdıkten sonra gelişimini tamamlamış demektir. bundan sonra vucudun buyume yerine olgunlaşma aşamasına geçer.... ve sakın bundan sonra boyunun uzayacagını dusunmesin en fazlaa 5 cm o da 1 ihtimal
Ne diyon yaf Şimdi benim boyum daha uzamıcak mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Börtü
quote:
Orjinalden alıntı: Vaio
quote:
Orjinalden alıntı: Apply_Poison
17.5 yasındayım 1.72 boyundayım kısayım ve memnunum hayatımdan kısa olmak bnce güzel bisi tabi bazı mallar dalga geciyor, ama sunu diyorum onlara Devede de boy var ama eşekler önden gider
EŞŞEKLER ODUN TAŞIRKEN DEVELER ALTIN TAŞIR...
Sen ne diyon hacu.
Laf çakıyo karışma
quote:
Orjinalden alıntı: Vaio
quote:
Orjinalden alıntı: Apply_Poison
17.5 yasındayım 1.72 boyundayım kısayım ve memnunum hayatımdan kısa olmak bnce güzel bisi tabi bazı mallar dalga geciyor, ama sunu diyorum onlara Devede de boy var ama eşekler önden gider
EŞŞEKLER ODUN TAŞIRKEN DEVELER ALTIN TAŞIR...
Of süpersin hacı ya Benimde boy uzun arkadaşın yazısını okuyunca alıntı yapıp bişe yazmalıyım diye geçirdim aklımdan taa ki senin postu görene kadar helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
15 yaşında 1,55 tim 20 yaşında 1,83 üm .
5 sene de ne kadar uzadığımı görüyorsunuz, bu yaşta sıkmayın artık canınızı...15 yaşında boyunun ne zaman uzayacağını yada ne kadar uzayacağını saptayamazsın. Sen süt içmeye , balık yağı vb. doğal şeyler kullanmaya devam et.Irsi birşey yoksa boyun uzar ( ben annemden babamdan uzunum )
İlerde zaten yeterince canınızı sıkacak şeyler olcak ( iş hayatından bahsediyorum). Onun için şimdiden kafa yorcak işlerle uğraşmayın
Boyunuz uzun diye evin perdelerini takmak zorunda kalmayın, tavanda örümcek ağlarını, buzdolabının üstünün tozunu almayı vb.
hahaha 15 yaşında 1.55 aahahh
aziz abi nabtın ya:D
sen iyice cüceymişin:P...
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
quote:
Orjinalden alıntı: uLtiMatoN
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
quote:
CAVUS OTTUKTEN SONRA BOYUNUZ EN FAZLA 3 CM UZAR
Bu yanlış bir bilgi, değil mi?
yanlıs bılgı degıl kardesım... ınsan ergenlıge gırdıkten sonra gelişimini tamamlamış demektir. bundan sonra vucudun buyume yerine olgunlaşma aşamasına geçer.... ve sakın bundan sonra boyunun uzayacagını dusunmesin en fazlaa 5 cm o da 1 ihtimal
ergenlıge gırdıkten sonra 3 sene daha uzar ama cok fazla uzamaz .. ne kadar saglıklı beslenırsen o kdar senın ıcın ıyı olur
şu altın kuralları uygularsan 5 cm daha uzayabılırsın
1-Aksam yatmadan once yarim litrelik sute keten tohumu karistirip icmek 2-Yatmadan onceki sutunuzle beraber balik yagi hapi icmek 3-bol bol barfiks cekin 4-Kola, hamburger, kizarmis patates, jelibon, bitter cikolata da boyun uzamasini engelliyor 5-iki gunde bir balik yiyin.acaip etki edior(balik yediginiz aksamlar sut icmeyin sakin zehirlenirsiniz) 6-sabahlari da vitamin hapi icmek(one a day gibi)
Benimde yaş 15 boy 175 şuan kiloda 51-52 kg felan
daha yaşın erken uzar kendiliğinden... birde basket oynayarak biras takviye yaparsan daha iyi olur.
Üzülmeyin kısa insanlar karizmatik olur bakınız "Polat Alemdar" kenan doğulu adam kısa ama sevimli, örnekler çoğaltılabilir
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
Üzülmeyin kısa insanlar karizmatik olur bakınız "Polat Alemdar" kenan doğulu adam kısa ama sevimli, örnekler çoğaltılabilir
Napolyon çaycı hüsnü
Doktora git en kısa zaman benim bi arkadaşda da bu hastalık vardı şurup iğne fln veriolar ama çok uzamıyor. Boy uzaması ilk olarak ane sütü ve küçük yaşlarda kemik gelişimin sürerken içtigin ve yediğin süt mamullere baglı.
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
quote:
CAVUS OTTUKTEN SONRA BOYUNUZ EN FAZLA 3 CM UZAR
Bu yanlış bir bilgi, değil mi?
çavuş öttükten sonra ben 12 cm uzadım hala daha uzamaya devam ediyorum.. doktora gitttim bi 10-15 cm daha uzarmışım.. şuan boy 172 cm
Bol bol süt iç, yoğurt ye, basketbol ya da voleybol oyna. Benim boy 1.94 Çok süt içerdim halada içerim
quote:
Orjinalden alıntı: denizg
valla benim boyumda kısa geliyor zaten konu açmıştım.yaş 16 boy 1.78 oldu.1.86 olmak istiyorum yaa
@börtü vakitli yat geç kalk. 15 inci yaşımın yazında 5 cm den fazla uzadım valla
Ben de aynen ve hala da uzamaya devam ediyorum...
valla benm boym 1.93 ve agustosta 18 olcam..
ailenden gelior heralde..bizde herkes uzun.
Kutu süt değil her gün yarım litre şişe süt iç ama özellikle ŞİŞE
quote:
Orjinalden alıntı: Börtü
quote:
Orjinalden alıntı: MonZa
Durumunun ne süt içmeyle ne basketle ne beslenmeyle alakası var. Bu saydıklarımın hepsini yap max 5 cm uzar boyun. Bizim burda 10 çocuklu apachi dolu sağ sol adam çocuğu sabah kovuyor evden akşama kadar umrunda değil çocuk çöpten besleniyo yaşı 15 boyu olmuş 1.90 boyacı çocuk var 19 yaşında adam 1.86 minare gibi olmuş yani demek istediğim elinde sonunda genetikte bitiyor iş burda bisiklet tamircisi bir çocuk var yaşı 20'ye geliyor abartmıyorum 5-6 seneden fazladır düzenli basket oynar boyu 1.50 çok kısa geçen konuştum 3 cm atmış okadar zamanda sülalede boyu uzunlar yoksa sabah akşam basket oyna süt peynir yoğurt bunların hepsine aban uzamıcağı varsa uzamaz.
Dayımlar 185 ten başlıyor kuzenim desen 184 annem 168 ailede kısa yok.
takma kafana o zaman uzarsın
aılede kısa yoksa sorunda yok.
2 seneye kalmaz boyun uzar. bu sefer sakal ne zaman cıkar dıye topıc acarsın
gecenlerde ınternette bı arkadasımla gorustum lıse arkadasım gorusmeyelı nerden baksan 7 sene olmustur.eskı bı foto attı arkadaslarımın yanında ben bebe gıbı duruyom.cok ufak tefek,cılızmısım.
sımdı tam tersı
quote:
Orjinalden alıntı: Logic14
Kutu süt değil her gün yarım litre şişe süt iç ama özellikle ŞİŞE
Ne fark ediyoki ?
yaş 23 boyum 168 cm hava toplarına iyi çıkamıyorum onun dışında şikayetim yok...