Şimdi Ara

Boy Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180 olsan bile basketbol için çok kısa en az 195 felan olman lazım iş yapabilmen için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machoo_ kullanıcısına yanıt

Hocam köselik için bir şey diyemem ama ergenliğe geç ve yeni girdiysen uzarsın

• Machoo_ kullanıcısına yanıt

Bu arada daha uzamasan da süper boyun

• testosteron arttır. fazla masturbasyon yapma uzarsın

• 2005

GTA vice city'den küçük cocuklar foruma üye oldu

• zıpla kardeşim bol bol. basketbol oynayanlara bak hep boyu uzundur. küçük yaşlardan beri zıplıyorlar. yüzmeye git. ben çocukluğumdan beri yüzerim mesela evdekilerden 6 cm uzunum. yaşın iyi kendini geliştir

• kd7 kullanıcısına yanıt

O 10 olursa iyi olur

• narrator12 kullanıcısına yanıt

Hocam haklısın da amatör bile oynasam adam akıllı yeter diğerlerini gelecekte düşünürüz belki oyun kısaların eline geçer 10 yıl içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maciuqrut -- 24 Haziran 2020; 19:18:42 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Eyw

• narrator12 kullanıcısına yanıt

Hocam takımda pgyim ztn hız var yetenek var az bişe de boy olsa en azından yaşıtlarımdan 20 cm değilde 7 8 santim kısa olsam yeter bana şutum da var boyum şuan 169 altyapılardaki amatör takımların guardları şuan 178 civarı hep aman hocam yanlış anlama altını çiziyorum (amatör takımların) ;benim de FB de Tofaş da oynama isteğim yok hayal kurmayada gerek yok kısa boylu skorer guard arayan takımlarda oynama hevesim var az çok takipcisiyim hangi takım ne şekilde guard arıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maciuqrut -- 24 Haziran 2020; 19:25:46 >
  • Arkadaşlar bu arada ergenliğe erken girmiş sayılmam 13 yaşıma doğru girdim

• Maciuqrut M kullanıcısına yanıt
    reis ben 15 de girdim bide sakallar falan yeni yeni çıkmaya başlamasına rağmen 18 kadar 1.82-1.83 oldum şu an yaş 20 boy 1.87 18 kadar ne kadar uzarsan uzarsın sonrası zor ergenliğe geç girmeme rağmen 3-4 cm uzadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reis Fakat sen zaten gelişimini 15 e kadar tamamlamışın maşallah ben hiç bir anda boy atmadım yavaş yavaş uzadım mesela bu Aralık boyum 160 tı bi ara baya durdu boyum stresten lgs falan şimdi devam inşallah uzarım fikrin için teşekkürler boyum her arttığında yazarım

• Up up 170 im

• Boy işi bence sporla çok bağlantılı değil, ağırlıklı olarak gen ile benim gözlemlediğim kadarıyla. 9-10'da sınıfın en kısalarındandım, 1.60 belki de yoktum öyle düşün, fiziksel olarak hiçbir spor yapmamış olmama rağmen 12'de sınıfın en uzun'u bendim(1.90). Annem 1.65, Babam 1.75 civarlarında, Baba tarafında amcalar, kuzenler vs hepsi uzun.

• -TheDifference- kullanıcısına yanıt

Aynen öyle knk spor yetenek + fiziktir sadece yeteneği olanda başaramaz sadece fiziği olanda sen ergenliğe geç girmişsin heralde 190 çok iyi boy ben ergenliğe malesefki girdim 9 un başında 161 di boyum şuan 170 im hedef 180 -183 civarı yaşım ağustos 12 de 15 olacak

• Upup arkadaşlar uyku düzenim 0 sürekli radyasyon alıyorum beslenmem çok kötü bu saydıklarım yaklaşık ağustosun başından beri ve 170 im hala mm oynama yok kilomda aynı burda dış etkenlerin önemini görüyoruz Eylül 15 te eski düzenime geri dönüp 1 ay sonra durumu paylaşacağım sakın boy sadece genetik demeyin herşeyi deneyin...(bu arada boyum kısa falan ama üstü okumayan arkadaşlar için ANNEM :159 BABAM :170 VE 15 yaşındayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maciuqrut -- 7 Eylül 2020; 5:32:19 >
  • Maciuqrut M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar, ben de henüz 12 yaşındayım fakat boy konusunu çok araştırdım. Özellikle de buraya konu açtıktan sonra :). Ben, 12 yaş 10 aylığım ve ergenliğe 11-12 yaşlarımda girdim boyum 172 civarında burada boyum tahmini kaç olur diye sorduğumda 178 anca gibi tahminler aldım ve gerçekten üzücü bir durumdu benim için. Bu, beni araştırmaya sürükledi, çoğu endokrinoloji uzmanının makalelerini okudum. Öncelikle ergenliğe girme zamanın tam olarak ortalama civarında. Böyle olması gerekiyor zaten. Forumdaki bazı abilerim, kendisi ergenliğe 15 yaşında girdi diye herkes 15 yaşında girecek sanıyor. Hatta durumu bana erken ergenlik teşhisi koyacak kadar ilerletti :). Gel gelelim konuya, ergenliğe ortalama bir zamanda girmişsin bu yüzden persentil eğrini hesaplamanı tavsiye ederim. Maksimum boyun kendi persentil eğrin olacaktır. Hatta, seni 15 yaş varsayarak senin için hesaplayayım. Hesaplamada 50 persentil olarak gözüküyorsun, 18 yaşında tahmini boyun 176 olur. Tabii daha kesin sonuçlar için doktora gidip kemik yaşınızı ölçtürebilirsiniz.

Bu arada, persentil hesaplama sitesi :
    https://cocuk-ideal-boy-kilo.hesabet.com/

Uzun bir mesaj oldu, elimden geldiğince çoğu şeye değinmeye çalıştım. Yanlışım varsa düzeltin, akıl akıldan üstündür :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 7 Eylül 2020; 8:41:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.