Şimdi Ara

Boy Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene boya aşırı taktım ve 2 yıldır hiçbir şekilde uzamıyorum.

Yaşım 16
    Boy : 170 cm ayrıca internette okuyunca sakallar hakkında sakallar çıktıysa uzamazsın yazıyor. Doğru mudur?
    Haftada 1 kere traş olmam şart o şekilde sakallarım. Daha uzar mıyım yoksa uzamam durmuş mu?
    Annemin boy : 160cm
    Babamın boy : 170 cm
    Şimdiden çok teşekkür ederim

• iyi beslen , spor yap (yüzme , basketbol) , uykuna dikkat et
    başka da yapabileceğin birşey yok gerisi genetik çünkü
  • Benim 2 sene öncesine kadar çok kısaydı. Küçüklüğümden beri hep kısaydı. Ne spor yapıyorum ne birşey. Ama birden attı boyum. İnsandan insana farklılık gösterebilen birşey bence. Sakal konusunda da, sakın jilet vurayım falan deme. Dersen ki askerde her gün buz gibi suda traş olurum, ilerde de orman gibi çıkar, o zaman vur jiletini. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bana da sürekli uzayacak boyun derlerdi inanmazdım ama harbiden uzuyor. Sabret sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Benim 2 sene öncesine kadar çok kısaydı. Küçüklüğümden beri hep kısaydı. Ne spor yapıyorum ne birşey. Ama birden attı boyum. İnsandan insana farklılık gösterebilen birşey bence. Sakal konusunda da, sakın jilet vurayım falan deme. Dersen ki askerde her gün buz gibi suda traş olurum, ilerde de orman gibi çıkar, o zaman vur jiletini. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bana da sürekli uzayacak boyun derlerdi inanmazdım ama harbiden uzuyor. Sabret sadece

Lise 1den beri zaten haftada 1 kere traş olmam gerekiyor yani sakallar o derece ama boya etkisi var mı bilmiyorum. testesteron hormonuyla bir ilgisi varsa filan diye. Ayrıca da lise birden beri milim bile uzamadım. Spor zaten yapıyorum ip atlıyorum normal tavana zıplıyorum artık ne kadar spordan sayılırsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.