Şimdi Ara

Boy meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.24 yaşında bir erkeğim 1.63 boyundayım.Doğuştan bronşitli doğdum bu sebeple 15 yaşıma kadar kortizon kullanmak durumunda kaldım.Keş gibi çekiyordum resmen.En ufak terlemem üşütmem solunum yolumu tıkıyordu ordan hastaneyi boyluyodum.Ailem de bana kıyamadılar hasta olmamam için aman oğlum dışarı çıkmasın terlemesin diye eve bilgisayar aldılar.Olaylar da burda başladı zaten.12 yaşımda bilgisayar ile tanıştım 12-18 yaş arası çok sağlam bir oyun bağımlılığıyla geçti.15 yaşımda hastalığı atlattım ama bilgisayar beni asosyal biri haline getirmişti.O dönemde kimseyi umursamaz kendi halinde biriydim.Karşı cinse gram ilgim yoktu benim tek sevgilim evdeki o metal kutuydu.17 min sonunda malum bilgisayardan sıkıldım yav dedim dışarı açılalım orda da bir hayat var sosyal biri olalım.Tabi önce dış görünüşü düzeltmem lazımdı bu işe de boyla başlamaya karar verdim.(Kafaya bakar mısın ha dizince uzuyor zaten).Doktora gittim aman tanrım doktor ne dese beğenirsiniz büyüme plaklarım kapanmak üzereymiş.Bundan sonrasında anca 1-2 cm uzayabilirmişim.İşte o an tepetaklak oldum inanmadım.Ben azimli çocuğum uzarım dedim kendimi yırttım ama iş doktorun dediğine vardı.Doktordan sonra bende boy takıntısı başladı 6 yıl kendimle barışmaya çalıştım ama takıntı boyutu bitti artık hayatımı aşırı etkilemeye başladı.Kafamda hep tek soru var.Acaba normal boyda biri olsaydım nasıl bir hayatım olurdu?Minyon olduğum için de tabi yaşımı da göstermiyorum.5 ay önce üniversiteden mezun oldum ama beni bi görseniz 16 yaşında çocuk gibi yüzüm var.Teyzeler lise kaça gidiyorsun evladım diyor.Bu da biraz koyuyor tabi.E kısayız haliyle ortada ne kız var ne başkası egolarını bir görseniz tavan yapmış.Benim gibileri insan yerine koymuyorlar.Bir tane Allah ın kulu bana bakmıyor. Velhasıl kelam yalnızlığı çok ağır deneyimlemiş biriyim ve bu böyle gidecek gibi duruyor.Sıfırı tükettim yukardan mucize bekliyorum boyum uzasın diye ama yok öyle bir dünya.İşin özeti bu halimi kabullenemedim kabullenemiyorum.Hayat benim için durma noktasına geldi hiç keyif almıyorum yaşama isteğim kalmadı boşa kürek çekiyo gibi hissetmeye başladım.Hassas biriyim mümkünse kırıcı yorumlarda bulunmadan şu arkadaşınız ne yapabilir nasıl bu hayata tutunabilir tavsiyelerinizi bekliyorum.Yazı biraz uzun oldu hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• Dalga geçiyorum sanma sakın , başka boyunu uzatmaya bak , herşey dış görünüş değil . Uzatabileceğin başka bir boy var :) olabildiğince onu uzat kızlar peşinden koşar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke karşı cins de sizin gibi düşünse herşey boy değil insanın huyu güzel olsun kalbi temiz olsun dese ama nerdeee su dönemde öyle biri kalmadı maalesef.Cevabiniz için teşekkür ederim.

• Boyu kısa olan bir erkeğin kızlar karşısında şansı yok denecek kadar azdır. Toplumdan dışlanman ve zorbalığa uğraman da cabası. Hayata uzun boylu doğanlar gerçekten çok şanslılar. Birader sana kızlar hakkında taktik verecek bir kişi olursa ve o kişi uzun boyluysa sakın ola ciddiye alma çünkü tok açın halinden anlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı topukları var 10 cme kadar yükseltir. Bir dene.

• O kadar haklısın ki işte başımı eğip kabullensen yaşar gidersin ama insanın bir sevdiği bı seveni olmayınca bı tarafın eksik kalıyor arkadaş.Hayvan değilim ya herkesin duyguları var.

• Bu ciddiye alınmama gibi bı durum da çıkarıyor özellikle arkadaşlar arasında.Adamlar elimden tutsa abim diye kendini tanıtsa inanırlar.Giyiniyorsun giydiğin yakışmıyor arkadaş karakterin istediğin kadar sağlam istediğin kadar olgun olsun o erkeksi duruşu yakalayamıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerdenbeatme

Bu ciddiye alınmama gibi bı durum da çıkarıyor özellikle arkadaşlar arasında.Adamlar elimden tutsa abim diye kendini tanıtsa inanırlar.Giyiniyorsun giydiğin yakışmıyor arkadaş karakterin istediğin kadar sağlam istediğin kadar olgun olsun o erkeksi duruşu yakalayamıyorsun

erkeksi duruş değil cüzdansal duruş önemli

25 yaşından sonra para lazım

• Ya birader ne güzel hastaligin gecmis hala sen tanriya sükredeceğine neden boyum kisa diyorsun
    Hastaligin gecmeseydi tek derdin o olurdu
    Tanriya her zaman sukretmesini bil bak elin ayagin saglam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun işin o boyutuna her zaman baktım.Yüzmeye gidiyordum pandemi öncesinde havuza bir abi geldi ben geldiğimdede suyun içindeydi kendisi ama yüzüşü bı garipti neyse adam havuzdan bir çıktı 2 el yok ve hiç kimseden yardım almadan çıktı gitti hayata karşı o kadar dik duruyor ki o zaman dedim insanlar nelerle mücadele ediyor senin takıldığın şeye bak ama kendimi sokağa atıp orda yaşanılan hayatı görünce bir anda eski düşüncelere geri dönüyorum.Bozulmus plak gibiyim sürekli başa sarıyorum.

• Hayat adil değil ve kimse nasıl doğacağını seçemiyor, 1.90 boyunda ortalama 100 kg bir insanım, hayatım boyunca hiç bir zaman zorbalığa uğramadım ne trafikte ne sosyal hayatta, karakterim çok kavgacı olmasada dış görünüşüm bazı olayları başlamadan bitiriyor. İ lla ilişki konusunda nasıl yaparım ederim diyorsan nacizane tavsiyem kendini 1 ile 10 arasında numaralandır ve seçeceğin karşı cinste kendi numarandan en az 2-3 numara düşük olsun. Hedeflerini gerçekçi koy, kazanamayacağın kavgalara girme.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Rica etsem konuyu öne çıkarabilir miyiz arkadaşlar ne kadar insan yorumda bulunur yardımcı olmaya çalışırsa o kadar iyi benim için.Tekrar tekrar hepiniz sağolun

• Ben de 18 yaşındayım 167 yim.Her gün insanların aşağılamasına maruz kalıyorum.Seni çok iyi anlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

neden şükretsin? hayata 10-0 yenik başlamış biri neden şükretsin? bende kısayım ben şükretmiyorum. bir erkeğin boyu ne kadar kısaysa toplumun gözünde o kadar aşağılanacak durumda olur. günümüzde erkekte boy o kadar önemli hale geldi ki uzunlar artık Allah gibi görülecek ilerde. kısalar ise soytarıymış gibi alay malzemesiymiş gibi her gün zorbalık. etrafına bi bak kısa olan erkekler daima yalnız aşağılanmış ve itilmiş şekilde oluyor. uzunlarda hiç görmüyorum maşallah girdiği her ortamda alfa oluyor. bu durumda ben tanrıya şükretmem anca isyan ederim

• Gizli topuklu ayakkabilar var onlara bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

neden şükretsin? hayata 10-0 yenik başlamış biri neden şükretsin? bende kısayım ben şükretmiyorum. bir erkeğin boyu ne kadar kısaysa toplumun gözünde o kadar aşağılanacak durumda olur. günümüzde erkekte boy o kadar önemli hale geldi ki uzunlar artık Allah gibi görülecek ilerde. kısalar ise soytarıymış gibi alay malzemesiymiş gibi her gün zorbalık. etrafına bi bak kısa olan erkekler daima yalnız aşağılanmış ve itilmiş şekilde oluyor. uzunlarda hiç görmüyorum maşallah girdiği her ortamda alfa oluyor. bu durumda ben tanrıya şükretmem anca isyan ederim

Yoruma bak çay demle

Peki ya doğuştan görme engelli olsaydın

Ya da down sendromlu olsaydin ne yapacaktin

1 gününü tekerlikli sandalyede gecir bakalim nasil bir duyguymus

Her haline sükret boyum kisa diye allaha isyan etmek nedir ya

asıl senin yorumuna bak çay demle. boyu kısa olupta bir sürü aşağılanan hor görülen zorbalığa uğrayan erkekler var. görme engelliler bile bu kadar zorbalığa uğramıyorlar be ya da diğer engelleliler. boyumuz kısa diye her yerden engelleneceksek sosyallikten toplumdan soyutlanacaksa şükretmem isyan ederim başlarım öyle yaratılışa bu ne ya ben mecbur muyum bir sürü aşağılayıcı laf duymaya? Allah'ın bana verdiği boy yüzünden ben aşağılanmayı mı hakediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 18 Ağustos 2020; 11:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

asıl senin yorumuna bak çay demle. boyu kısa olupta bir sürü aşağılanan hor görülen zorbalığa uğrayan erkekler var. görme engelliler bile bu kadar zorbalığa uğramıyorlar be ya da diğer engelleliler. boyumuz kısa diye her yerden engelleneceksek sosyallikten toplumdan soyutlanacaksa şükretmem isyan ederim başlarım öyle yaratılışa bu ne ya ben mecbur muyum bir sürü aşağılayıcı laf duymaya? Allah'ın bana verdiği boy yüzünden ben aşağılanmayı mı hakediyorum?

Keske boyum uzun olsaydida görme engelli olsaydim diorsun yani
    Dostum sen harbi sıyırmışsın
    Yarin bir gün bi kaza gecirirsin kolun bacagin koparsa o zaman dersin "ulan keske bu kaza olmasaydida boyum 1.55 olsaydi" diye
    Yazik cok yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WOLKY dediğin şeylerin çoğu doğru katılıyorum.Ayni durumları ben de yaşadım.Bir dönem senin gibi de düşündüm ama bardağın dolu kısmına olabildiğnce bakmaya çalışıyorum ama şu aşağılanma hor görülme muhabbeti gerçekten çok acı insanlar bizim gibi olan kişileri o şekliyle kabul etmek yerine görmezden gelip toplumun dışına çıkarmaya çalışıyorlar.Ülkemde empati eksikliği var maleeef

ya birader boyun uzun oradan her şey çok iyiymiş gibi sallayıp duruyosun. herkesi kendin gibi görmekten vazgeç. boyun kısa olmadığı için toplum tarafından ne aşağılandın ne de hor görüldün. kısa olsaydın emin ol yazdıklarımın birebir aynısını sende yazardın. boyunuz uzun olduğu için hayat size güzel tabi oh ne ala memleket. kızlar daha çok hayran kalsın diye de kısa erkeklerin boyuyla alay da ediyo musun?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.