Şimdi Ara

Boy meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hindistana göre fazla kısa değil aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Ne yapayım kardeşim Hindistan'a mı gideyim 😁

• hocam yüzün güzel mi benim bi arkadaşım vardı 21 yaşında 165 ama kız gibi bi çocuktu uzun,sarı saçları vardı sakal bıyık çıkmıyodu

ben 1.85 im ama çirkinim :) yani boy bi eksiklik tabiki ama çirkin olduktan sonra uzun kısa fark etmiyo  

• Yerdenbeatme Y kullanıcısına yanıt

Evet

• N çirkin ne çok yakışıklı ortalama sayılırım

• Reis sende boyuna göre birini bulacaksın zaten. Kızların hepsi mi boy fetişisti? Elbet vardır kendi boyunda birini isteyen, bu o kadar da takıntı haline getirilecek bir konu değil.

• ben de boyumun kısa kaldığını 16 yaşında farkettim fakat geç bir zaman. keşke 10 yaşında beni uyaran olsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız kardeşim bana kimse bak oğlum boyunu uzatmaya çalış ileride sosyal ilişkilerinde sıkıntı çekersin şöyle böyle olur diyen bir tane insan çıkmadı şimdiki neslin anne babaları çok bilinçli davranıyor.Parkta yürürken bir babanın oğluna bu durumu gelişme çağında olduğunu uykusunu düzenli alması gerektiğini spor yapması gerektiğini söylediğini duydum.Bana babam veya annem bir kere bile böyle şeyleri anlatmadılar.

• 2guyS kullanıcısına yanıt

maalesef bütün kızlar boy fetişisti. ben sokakta 1.60-1.69 arasında boyu olan bir adamların yanlarında bir tane bile kız görmedim ortamlarda bile yalnızlardı. uzunların yanlarında en az 2-3 kız var. o yüzden kısa erkeklerin kızlar karşısında hiç bir şansları yok hayatlarını yalnız geçirecekler mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 18 Ağustos 2020; 15:11:23 >
    sağlığından endişelendikleri için boy konusuna gelememişlerdir bile. benim de başka konularda da kızdığım oluyor aile planlamasını yanlış yapmışlar. ardarda 2 çocuk. çok sıkıntı çektik. o halde bile sürekli bakkaldan hazır abur cubur yerdim yemek seçerdim. biraz da uzamamamın sebebi bu oldu
    sonuç olarak elinden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştılar onları suçlamak sadece üzülmelerine sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 18 Ağustos 2020; 15:14:15 >
  • 18 yaşımda plaklarımın kapandığını öğrendim ve o yaştan sonra gerçekten uzamadım. aradan birkaç yıl geçti ve dedim ki uzayamıyorsam kendimi başka yönlerde geliştirmek mecburiyetindeyim. isyan etmek duruma bir katkı sağlamıyor. şimdi vucut çalışıyorum kısa olduğum o kadar göze batmıyor. aykut elmasa baksana o da fitnessçı ama 166 falan heralde. yolunu bulmuş bi şekilde. bu arada tabana koyulan silikonlardan denediniz mi ben de almayı düşünüyorum.

• Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

Evet yüzlerine vurmuyorum hiçbir şekilde ama içim içimi yiyor bazen niye böyle sorumsuz davrandılar diye .Benim için sadece o günü kurtarmışlar olayın bu tarafına hiç bakmamışlar.

• Silikon muhabbetine hiç bakmadım henüz ama aklımda var çok abartı olmayacak şekilde.kas yapma konusunda da ona yeltenmek istedim bir dönem ama hem arkadaşların söylediği hem araştırdığım kadarıyla kısa birinde kas çekici değil aksine daha itici oluyor dediler çevrede de benzer birkaç örnek görünce vazgeçtim.

ablamın çocukları doğumda normal boyutlardaydı. büyük kız 6da kalkar ablamın uyanmasını bekler. 10 a kadar odaları devriye atar, çok acıkırsa kuru ekmek kemirir. küçüğün durumu daha beter. 5 yaşında çocuğa her gün yarım litre kola içiriyorlar . hazır gıdalara alıştığı için o da benim gibi yemek yemiyor. aç bırakın alıştırın diyorum . sonuçta neden aç bıraktıklarını unutup dışardan döner söylüyorlar. çocuk şu anda 10 persentil. böyle sorumsuzluk görmedim. geçerli bir bahaneleri de yok. kendi çocuğum olsa eninde sonunda çaresini bulurdum ama :)

• Dostlar konuya yorum yazmasaniz bile gitmeden öne çıkar butonuna tıklarsanız çok iyi olur😁(UP UP UP)Bu konu altında ne kadar çeşitli fikir görürsek o kadar iyi

Bende 17 yaşıdayım boyum 1.63 ne yapmamız gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt

Dostum öncelikli olarak bir endokrinoloji bölümüne gitmen gerek büyüme hormonlarını kontrol ettir ayrıca orda el bilek grafiğini çekecekler kıkırdaklarin arası ne kadar açık ne kadar değil doktor sana söyler

• Ben kendi hayatımı anlatayım;

Bende doğuştan skolyoz var.

İlk ameliyatımı 1984 yılında 12 yaşımdayken oldum. O ameliyatta omurgamı tutması için platin çubuk kondu. O ameliyatta konan çubuk içimde kırıldığı için 1986 yılında yapılan ameliyatla çıkarıldı. Ve ameliyattan sonra sırtımdaki kamburluk hızla arttı ve sırtım eski haline döndü..

1987 yılında 15 yaşımdayken Viyana'da üniversite hastanesinde 2 aşamalı skolyoz amleiyatı oldum ve sırtıma 3 tane platin çubuk kondu.

1987'de konan çubuklar 33 senedir kırılmadan duruyor.

1987'de olduğum ameliyatta felç geçirdiğim için yürüyemez hale geldim ve tekerlekli sandalyeyle dolaşan biri oldum.

2 sene içinde bastonla da olsa yürüyebilir hale geldim.

Türkiye şartlarında her zaman her yerde asansör olmadığı için merdivenleri yürüyerek çıkmak zorunda olduğumu farkettim.

• Eğer kızdan 7+cm uzuzsan hiçbir sorun yoktur. 154 ve kısa kızlara bak. Binlerce var çevrede.

• kimyongun K kullanıcısına yanıt

Benimle aynı boyda biriyle veya biraz kısa biriyle hiç oluru yok mu peki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.