Abicim çok geçmiş olsun.Skolyoz sıkıntılı bir rahatsızlık |
Boy meselesi (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YerdenbeatmeBenimle aynı boyda biriyle veya biraz kısa biriyle hiç oluru yok mu peki
Çevremde kendinden uzun kızla evlenmiş bir çok insan var.
Boyu fazla takıntı yapma maddi durumun iyiyse onlar seni bulur-bulacak.
-
Dediğinde haklısın ama bu sevgi evliliği olmuyor ki kız senin gelir durumun iyi olduğu için sana yanaşıyor.Seni kullanıyor resmen bu da üzücü bi durum.
-
Benim boyumda boy uzatici tabanlikla falan (5cm) anca 1.66 falan oluyor. 19 yasindayim kabullendim.
Kendimi başka yonlerde gelistirmeye ilgimi baska yone vermeye calisiyorum. Bu sene uni sinavinda cok sukur istedigim bolumu kazandim simdi full kariyerime odaklanacagim. Zaten kiz meselelerini sildim. Kisaligimin farkindayim ugrasmaya bile calismiyorum. Eger birini seversem oylece kalbime gomup devam ediyorum. Cok depresif zamanlarim oldu. Belki dusuk ihtimal olsada birgun bizi sevecek birini buluruz.
Neyse.
Bu arada su ana kadar arkadas cevremde hic bir ezikleme , aşşagilama gormedim. Bazilari ondan bahsetmis ama oyle bir sey basima gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 18 Ağustos 2020; 22:58:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim öyle silmek felan olmuyor işte denemedim mi sanıyorsun:D Nasıl su içmek senin için bir ihtiyaçsa aynı sevgi de öyle birşey seni hayatta tamamlayan yegane şey henüz benim 5 yaş gerimdesin aynı benim o zamanki kafa yapımdasın ben de senin gibi belki birini bulurum biri elbet bi gün beni tanımak ister dedim ama kendimi avutmuşum.Yaş ilerledikçe iyice işler çığrından çıkıyor dayanamıyorsun artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Dalga geçiyorum sanma sakın , başka boyunu uzatmaya bak , herşey dış görünüş değil . Uzatabileceğin başka bir boy var :) olabildiğince onu uzat kızlar peşinden koşar .Kızlar, sanki orası uzun diye hemen koşacaklar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir problem var daha ağzından bir kelime çıkmadan karşı cinsin kafasında 1-0 geride başlıyorsun.Veya biriyle tanışıyorsun konuşuyorsun kafa yapınız aşırı uyumlu ya kurban olayım bildiğin karşında hayat boyu yaşamak istediğin ruh ikizin var ama devamı gelmiyor neden abi tamamen fiziksel özellikler.Bunu bertaraf edemiyorsun hiçbir şekilde.İşin en acı tarafı karşı cinsi daha senin elinde olmayan bir sebepten dolayı elekten geçiriyorsun kafanda bu olmaz şu olmaz diye diye beni en çok üzen durum bu
-
Evet koşuyorlar , bunuda uzun olanlar biliyor :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O koşan kızların nasıl biri olduğunu bellidir.
Konu sahibi çok boş işlerle uğraşıyorsunuz.
aynı durumdayım 1.65 boy ünide beni birisinin kardeşi sandılar 4 ay boyunca yaşıtlarım arkadaş olmak istemiyor kızlar zaten ego tavan aq yüz yüze arada sırada dışarı çıktığımız 2 arkadaşım var onun dışında net üzerinde 2 bütün sosyal hayatım 4 kişi eğerki netten konuşmayı sosyalleşme sayarsanız insanın kafasına sıkası gelmiyor değil ailede sağolsunlar insanın çok güzel yüzüne vuruyorlar yanlızlığı bende senin gibi kabullenmiş durumdayım tek yaşama sebebim hobilerim onlardada sıçarsan haberlerde görürsünüz beni
-
quote:
Orijinalden alıntı: YerdenbeatmeDediğinde haklısın ama bu sevgi evliliği olmuyor ki kız senin gelir durumun iyi olduğu için sana yanaşıyor.Seni kullanıyor resmen bu da üzücü bi durum.
Kadınların çoğu güce tapar.
Kariyer ve para sahibi olduğun zaman karşı cins sana saygıyla karışık bir hayranlık duyar gerisi sana kalmış.
Olay sadece para değil yani.
-
Millet hayatını yaşarken kenardan izlemek için gelmişiz biz kardeşim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X