Bildirim
Kızlar en az 187 cm boy istiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim boy 181 ama ultra tipsizim.Zaten türk kızlarını istemiyom ben cinselliğimi özbekler ile idare ediyorum herkes kendi klasmanında oynıcak aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
184 boyum var yeterde artar hemde gerçek 184 , öyle 178 olup 180 im diyenler gibi değil😬
oldu bende sia gibi ses, dua lipa gibi guzellik istiyorum o zaman
1.76yim kendimden kısa kızlar her türlü okeydir. 1.80 kıza da yazılmıyorum zaten herkes haddini bilecek. -
1.81'im hiçbir kıza yazmıyorum onlar bana yazsın üstün olan benim :) -
Video yurtdışında çekilmiş oranın kızları da uzun olduğu için saygı duyarım. Türkiye de 1.5x li boyları geçip 1.60 üstü söyleyen kızları uzun sayıyoruz o boylarına rağmen erkek dediğin 1.90 olmalı diyolar :D Ha arada kendini bilen kadınlar da çıkıyor 1.60 boyum var yanıma yakışmalı deyip 1.70 boyunda olması yeterli diyenler de yok değil hakkını yemeyelim. -
173üm 172 kız istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de hobbit gibi kızlar olduğu için boy çok sıkıntı olmaz. -
1.60 boyum var hiç de umurumda değil
Kendi paramı kendim yerim
Ha ileride olursa bir şeyler ki sanmıyorum neden olmasın -
Bu boy olayını genelde tipinden ya da kişisel özelliklerinden memnun olmayan loserler kafaya takıyor.(1.83 boyundayım hiçkimse kısa boylusun kıskanma diye ağlamasın.)Fiziksel özelliğin en büyük kısmını yüz güzelliği oluşturur.Receiding chin ve gözünde çapakla gezen kara kuru 1.80 boyundaki adamların boyunu kullanarak bir konuma gelebileceklerini sanmalarına her zaman acıyarak bakıyorum. -
Şöyle hobbitlerin kendilerine bakmadan uzun erkek istemelerine ayar oluyorum, kızın boyu 1.60 anca var ama istediği erkek uzun boylu + kaslı + yakışıklı yok canım, sırf dişisin diye buna hakkın yok kusura bakma, o bahsettiğin uzun boylu yakışıklı adam gider mankenlerle takılır, senin gibi yer cüceleriyle değil
Bu arada 1.78 boylarındayım, zayıfım ve oldukça ideal görüyorum kendimi, zaten dışarıda gezerken gördüğüm kızların neredeyse hepsi omzuma geliyor, arada gördüğüm uzun olanlar da çeneme burnuma falan geliyor, hal böyleyken uzun adam hobbitler yerine gider uzun biri bulur yani, her konuda da 1.87 idealdir, 1.94 altı erkeğim demesin falan diyenler bayağı komik duruyor, ne tipler gördüm 2 metreydi ama ışidliye benziyordu, ne tipler gördüm 1.70 falandı ama Tom Cruise gibiydi.
-
Kendi boylarına bağlı. Boyu 175 olan kız arkadaş en az 185 istiyor mesela, ama 160'larda olanlar 175+ istiyor. -
Benimki 17 cm yetiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
boyu değil işlevi önemli yazmaya geldim.
hep sert ve en az yarım saat ereksiyon şart yoksa 2,5 metrede olsanız boş -
Tiplere bak. Yeni bir madde daha eklendi...
Kadınlar kendinden;daha güçlü,daha varlıklı,daha popüler,daha kültürlü,daha zeki,çook daha uzun erkekleri tercih ederler.
Kısacası kadınlar aciz yaratıklardır...Şimdi gelip de bana hukuksal mecra dışında kadın-erkek eşitliğini savunmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 8 Haziran 2018; 17:35:32 > -
Banane kızlardan ne yapıcan kızları kız istiyorsan forumu bırak git sosyalleş kız kız kafayı yicem forumun yarısı kız konusu.
Kızlar hepsi ilkel hepsi egoist hepsi düşük seviye canlı onlar zengin güçlü yakışıklı erkekleri severler mutlu musun ?
Kız kadar kafaniza taş düşsün yetti artık
ben de 178 im ( yanlış ölçmüşsündür falan deme çevrem 180sindir en az falan diyor ben 178 diyorum öyle ölçtüm, ölçtürdüm de) nasıl dışardaki kızların çoğu omzuna uzun olan çenene geliyor ya? Nerde yaşıyorsunuz ben dışarı çıktığımda sürekli benim kadar veya benden uzun bir sürü kız görüyorum nasıl oluyor bu iş:D -
Kuzey avrupalı falan değilse hayır uzun değiller
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
videodaki avrupalı kızların çoğunun boyu 1.75 üstü avrupalı erkekler de bize göre uzunlar yani 185 üstü boy istemeleri normal
En Beğenilen Yanıtlar

Türkiye'de hobbit gibi kızlar olduğu için boy çok sıkıntı olmaz.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X