Merhaba arkadaşlar yaşım 17 şubat 10'da 17 oldum boyum 176.Annemin boyu 170 babamınki 172 sizce daha uzarmıyım ? Uzamak için ne yapmalıyım ? İnternetteki bitkisel takviyeler Supratall,Uzamax bir işe yarar mı almalımıyım ? Yüzme ile beraber bunları kullansam uzarmıyım ? En kısa zamanca cevap bekliyorum
Hic bir bitkisel urun boy uzatmaz arkadasim. Yalan hepsi inanma. Boy uzamasi erkek cocuk icin formul anne + baba /2 + - 13 tur. 1.84 senin icin max boydur zaten. Ha evet bazen daha uzun veya daha kisa olunabiliyor ama genel kural bu.
Sana tavsiyem cok tatli yememen ve spor yapmandir, buyume hormonu kas zorlanmasinda ve seker dusukken salinir. Baska yapabilecegin bisey yok genetigini degistiremezsin.
Hocam bundan sonuc alan insanlar görüyorum acaba gerçek dışımıdır ? Peki boyumun uzama şansı nedir ?
o arastirmalar var halk cok memnun falan asla inanma. Sen dediklerimi yap allaha havale et baska bi sans yok cunku.
Hocam sağ olasın ama protein ve vitamin takviyesi bir işe yaramalı bence bir de yüzmeyle taçlandırsam bunu 5 cm felan uzayabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: nasa01
Hocam sağ olasın ama protein ve vitamin takviyesi bir işe yaramalı bence bir de yüzmeyle taçlandırsam bunu 5 cm felan uzayabilirmiyim ?
ya dostum vitaminleri haplardan alıcagına alıcagın vitamının bulundugu besini tüket kat kat daha iyidir ve 1.76da hiç kötü bir boy degil tahminim zaten en az 1.80 rahat olursun bence hap vs. kullanma ben futbol oynuyordum profes. olarak haplar hakkında hocamız bizi çok uyarıyordu almayın diye vitamin vs. onları alıcagınıza gidin o besinleri tüketin.