Şimdi Ara

Boy uzaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında bir sürü konu açıldı farkındayım son bir kez burdan şey yapmak istiyorum öncelikle yaşım 16 4 ay önce 16 ya girdim babam 170-171 civarı annemde 153 düz hesap 155 ben ise 170-173 arası bir şeyim babamla hemen hemen aynıyım 1-2 cm falan var işte annem eskiden kötü beslendiği için 155 miş yani 160 da olabilir miş o konu hakkında tam emin değilim yani kısaca 16 yaşında babamla aynı boydayım hemen hemen 1-2 cm fark var arada sadece ben ise 177-180 arası istiyorum hep yani olmadı 175+ ortalama bir 5 cm daha uzamak istiyorum dışarıdan baktığınızda iri yarı bişeyim yani küçük göstermiyorum kiloluyum güç falan var kilom fazla biraz 90 kilo benim 177-180 olmam lazım yani acayip kafaya taktım bu durumu 175 veya üstü kısaca 7 cm tabanlı ayakkabım onla 178-180 arası boya ulaşıyorum eğer ki 177-180 arası boya sahip olursam 185 olucam yani aşırı kafaya taktım amca var 168-170 bişey oda babamdan az daha kısa dedem 166-167 küsür heralde yani sadece bir 5 cm daha lazım 14 den beridir aynıyım en son 8.sınıfta baktım eokuldan 167 imişim o zaman erkeklerde boy uzaması sonradan olur diyor bazıları ben babam kadarım uzunum hemen hemen ne yapmam lazım 177-180 arası olmak kafama yerleşti çıkmıyor illet gibi lütfen öneri verin ameliyat falan da uğraşamam ztn alay konusu biraz uzun oldu teşekkür ederim

• Abicim su boy pos sakal tıp olaylarına takılmayın 16 yaş 170+ boy iyi daha da uzarsin basketbol ve yüzmeye aban yaşın genç daha sağlıklı beslen bol bol süt iç spor yap çok ta kafana takma su boy olayını insanların uzuvları yok türlü türlü sağlık sorunları ile boğuşan bir dünya insan mevcut eften puften şeyleri kafanıza bir sorun Muş gibi asimalayin hayatiniza bakın eğitim iş kariyer....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy Konusu
    5 yıl önce açıldı
    Kısa boy sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.