git gide obez olmak
git gide obez oluyorum boyum 174 falan kilom da 96 ilerde 100 olucak 200 kg squat pr ım var boy da kısalırsa cuk gibi kalıcam kola içiyorum baya yiyorum yağ oranım %30-35 arası ama fazla kilolu göstermiyon diyorlar obez de aynı şekil bir yandan baya iri olmak istiyorum ama yağı da kontrol etmek istiyorum mentalim iyi değil stresten yiyorum arada ne yapacam yardım edin yaş 17 4 ay sonra 18 olcak.
Ne olcak benim bu halim
Beyler uzatmadan konuya geçeyim garip bir kafa yapım var.Boy ve kiloya takıntılıyım aşırı şekilde daha çok boya senelerdir aynı. Spora gidiyorum kilom fazla yiyip basıyorum mental sıkıntılar var. Gelecek ve hayat boş Allaha inancım tamdır sporda basarken iman gücü ile basıyorum kilom 95 oldu vücudu zora alıştırmak için yağmurlu günlerde kısa Yada tam tersi sıcak günlerde uzun giyiyorum yatakta bazen saçma hareketler yapıyorum. Otizmli hareketler Kutay yanık motivasyon dinliyorum garip bir kafadayım yardım edin. Arada bağırasım geliyor duvardan duvara vurasım geliyor kendimi her gün aynı videoları ve müzikleri izliyorum bide.
Saçım dalgalı mı kıvırcık mı?
Beyler saçım dalgalı mı kıvırcık mı? İlk Fotodaki nemli hali
Boy uzaması hakkında
Bu konu hakkında bir sürü konu açıldı farkındayım son bir kez burdan şey yapmak istiyorum öncelikle yaşım 16 4 ay önce 16 ya girdim babam 170-171 civarı annemde 153 düz hesap 155 ben ise 170-173 arası bir şeyim babamla hemen hemen aynıyım 1-2 cm falan var işte annem eskiden kötü beslendiği için 155 miş yani 160 da olabilir miş o konu hakkında tam emin değilim yani kısaca 16 yaşında babamla aynı boydayım hemen hemen 1-2 cm fark var arada sadece ben ise 177-180 arası istiyorum hep yani olmadı 175+ ortalama bir 5 cm daha uzamak istiyorum dışarıdan baktığınızda iri yarı bişeyim yani küçük göstermiyorum kiloluyum güç falan var kilom fazla biraz 90 kilo benim 177-180 olmam lazım yani acayip kafaya taktım bu durumu 175 veya üstü kısaca 7 cm tabanlı ayakkabım onla 178-180 arası boya ulaşıyorum eğer ki 177-180 arası boya sahip olursam 185 olucam yani aşırı kafaya taktım amca var 168-170 bişey oda babamdan az daha kısa dedem 166-167 küsür heralde yani sadece bir 5 cm daha lazım 14 den beridir aynıyım en son 8.sınıfta baktım eokuldan 167 imişim o zaman erkeklerde boy uzaması sonradan olur diyor bazıları ben babam kadarım uzunum hemen hemen ne yapmam lazım 177-180 arası olmak kafama yerleşti çıkmıyor illet gibi lütfen öneri verin ameliyat falan da uğraşamam ztn alay konusu biraz uzun oldu teşekkür ederim
Boyu düşünmekten bıkmak
Ya beyler normalde bu kadar takıntılı değilim kimseye kendimi kanıtlama gibi bir ihtiyacık da yok ama boy ve fiziksel özelliğime taktım spor salonuna gidiyorum bir anlık motiveyle müzik vs efsane oluyor ama sonra yaptıkta n sonra gidiyor bu aralar spor salonuna gitme isteğide gelmiyor onu geçtim boyu da çok kafaya takıyorum 171-173 falan boy en az 177-180 arası olmak istiyorum yaş 16 18-20 li yaşlarda olur inşallah genetik falan ama bir motive verin az önce cipsi yedim artık bu ergen kafası mıdır nedir huzursuz hissediyorum her gün çok garip şeyler oluyor anne 153-155 baba 170-172 aramızda 1-2 cm var işte taktik verin .
Uzamam lazım
Yaşım 16 boyum 172-173 civarı soranlara 175 diyorum neyse konumuz bu değiş ben bu 173 boy ayakkabı giyince 175 oluyorum aşağı yukarı tabanla beraber 177-178 görüyorum yalın ayak boyumu en az 175-176 yapmak istiyorum yani bana en az 3-4 cm gerekli arkadaş ortamlarında veya kuzenlerime gittiğimde daha uzun gözükmek istiyorum her gün sıçrama veya egzeriz yaparsam veya takviye alırsam aşağıda linkini bırakıcam 20 yaşına kadar en az 177-178 görür müyüm yalın ayak?
C vitamini kapsül linki
https://www.hepsiburada.com/orzax-efervit-vitamin-c-1000-mg-efervesan-20-tablet-p-HBCV000000B1RT
bu tarz birşey
1.72 nasıl 180 olurum?
Annem 153 babam 1.70 ben 1.72 hedefim 1.80 olmak 20 yaşına gelmeden 1.80 olmak istiyorum nasıl olabilirim?
Çok kısayım
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.594 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic