Şimdi Ara

git gide obez olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • git gide obez oluyorum boyum 174 falan kilom da 96 ilerde 100 olucak 200 kg squat pr ım var boy da kısalırsa cuk gibi kalıcam kola içiyorum baya yiyorum yağ oranım %30-35 arası ama fazla kilolu göstermiyon diyorlar obez de aynı şekil bir yandan baya iri olmak istiyorum ama yağı da kontrol etmek istiyorum mentalim iyi değil stresten yiyorum arada ne yapacam yardım edin yaş 17 4 ay sonra 18 olcak.

• kahvaltı etme

uykudan önceki 3 saatte yemek yeme

ekmek ve şekeri azalt

bu üçüne uyarsan çok iyi toparlarsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

yapamıyorum ki

• cluffy C kullanıcısına yanıt

o kısım sende bitiyor

• kendini sınırla kardeş. harbiden kilo vermek istiyorsan kesin kararlar al yok ben beceremiyorum dersen koşullarını ona göre ayarla. evde tek başınaysan günlük 1 öğün parası+yol parası+sigara parası vs gibi para ayır 10 günlük kampa gir. kalan parayı anana babana göndere koy. paran olmadığı mecburen az yemeye alışacaksın. evde tek değilsen git 1 haftalık 10 günlük pansiyon ayarla yemek vermesinler sadece kalacak bir odan olsun. yanına yine günlük 1 öğün yemek parası ve su yol parası vs ayarla öyle kal.

• spor salonuna yazıl okul bitince tek çare bu

• En azından farkına varmışsın. Yediklerinin miktarını bir anda kesmen senin için iyi olmaz zaten kesemezsinde giderek azaltmaya çalış ve düzenli sporunu yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    git gide maraz alileşmek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

zaten gidiyorum ki spor salonuna hayvan gibi basıyorum 200 kq squat giriyorum

• cluffy C kullanıcısına yanıt

boşver devam et power lifter olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.