Şimdi Ara

1.72 nasıl 180 olurum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem 153 babam 1.70 ben 1.72 hedefim 1.80 olmak 20 yaşına gelmeden 1.80 olmak istiyorum nasıl olabilirim?

• Su ic yazilim ogren en onemlisi kendininsev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum genetik olarak kısasınız. Bunun için beklerken uzaman imkansız. Öyle ilaçla vs. uzamada hikaye. Senin yapman gereken bol bol basketbol oynamak. Ama buda seni uzatır mı bilemem. Çünkü Marcus Green diye bir basketçi vardı. Adamın boyu 1,66 cm idi. Yine de spor yap. Evde oturduğun yerde uzamayı beklersen kendi kendini üzerisin. Sporunu her zaman yap. Boyun uzamasa bile omurların geniş görünür. Bu da sana atletik bir beden ve seksi bir görünüm kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antifet -- 21 Kasım 2021; 19:4:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antifet

Dostum genetik olarak kısasınız. Bunun için beklerken uzaman imkansız. Öyle ilaçla vs. uzamada hikaye. Senin yapman gereken bol bol basketbol oynamak. Ama buda seni uzatır mı bilemem. Çünkü Marcus Green diye bir basketçi vardı. Adamın boyu 1,66 cm idi. Yine de spor yap. Evde oturduğun yerde uzamayı beklersen kendi kendini üzerisin. Sporunu her zaman yap. Boyun uzamasa bile omurların geniş görünür. Bu da sana atletik bir beden ve seksi bir görünüm kazandırır.

Hocam kısasın dediniz ayıp ettiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cluffy C kullanıcısına yanıt

Dostum asıl olur olur, uzar uzar bekle deseydim ayıp etmiş olurdum. Benim boyum 1,71. Ama, sıçrayarak asılı duran kick boks torbasının üst kısmına diz vurabiliyorum. Ve bunu yaparken kilom 90' civarında. Yani, kısa olmak genetik olabilir. Önemli olan atletik bir vücudunun olması. Ben sporla tanıştığımda yaşım 24 falandı. Onun öncesinde mahalle maçı dışında hiç bir sporla alakam yoktu. Senin avantajın önünde boy atmana yardımcı olacak bir etkinlik var. Benim artık o sansım yok. Ben eğer sporu bırakırsam koca kalçalı ve her geçen gün kemikleri eriyen bir moruk olacam. Ama sen basketbol, voleybol oynayarak boy atabilirsin. Unutma, Savaşmadan Ölmek Bize Yakışmaz. :)

• quote:

Dostum asıl olur olur, uzar uzar bekle deseydim ayıp etmiş olurdum. Benim boyum 1,71. Ama, sıçrayarak asılı duran kick boks torbasının üst kısmına diz vurabiliyorum. Ve bunu yaparken kilom 90' civarında. Yani, kısa olmak genetik olabilir. Önemli olan atletik bir vücudunun olması. Ben sporla tanıştığımda yaşım 24 falandı. Onun öncesinde mahalle maçı dışında hiç bir sporla alakam yoktu. Senin avantajın önünde boy atmana yardımcı olacak bir etkinlik var. Benim artık o sansım yok. Ben eğer sporu bırakırsam koca kalçalı ve her geçen gün kemikleri eriyen bir moruk olacam. Ama sen basketbol, voleybol oynayarak boy atabilirsin. Unutma, Savaşmadan Ölmek Bize Yakışmaz. :)

Hocam sporla hiç alakam yok sporsuz 1.80 olmak yeter üşengecim çok 177 ye de razıyım inş

Sana şunu anlatayım. Bir arkadaşım bana ne sporu ne vücut geliştirmesi, insan önce kafasını geliştirmeli, sonra spor gibi gereksiz işlere vakti ayırmalı, o da boş vakti varsa tabi, demişti. Sonra onu bir iki salona götürdüm. O spor düşmanı adam spor manyağı oldu. Evinin salonuna bildiğin spor kompleksi kurdu. :) Onun için pes etme bir yerde spor aşkı gelir. Yeter ki benim gibi geç kalma. Ben spora başladım dönüp arkama baktım, sadece boş bahaneler gördüm. Onun için pes etme. Sen ne istediğini biliyorsun. Yat kalk bunu düşün. Beyin bir yerden sonra yeter bu kadar laf söz icraate geç diyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sana şunu anlatayım. Bir arkadaşım bana ne sporu ne vücut geliştirmesi, insan önce kafasını geliştirmeli, sonra spor gibi gereksiz işlere vakti ayırmalı, o da boş vakti varsa tabi, demişti. Sonra onu bir iki salona götürdüm. O spor düşmanı adam spor manyağı oldu. Evinin salonuna bildiğin spor kompleksi kurdu. :) Onun için pes etme bir yerde spor aşkı gelir. Yeter ki benim gibi geç kalma. Ben spora başladım dönüp arkama baktım, sadece boş bahaneler gördüm. Onun için pes etme. Sen ne istediğini biliyorsun. Yat kalk bunu düşün. Beyin bir yerden sonra yeter bu kadar laf söz icraate geç diyecektir.

Boyu geçtim kilom da çok fazla 70 e. İnmem lazım 14 kilo nasıl vericez hareket fln yapıyorum şekeri kestim ama hamur işi sıkıntı çok zor çok.

Hamur işi çok ise icanadolulu olduğunu tahmin ediyorum. 🙂 Başka bir konu için yazdığımı buraya kopyalayım. Kusura bakma biraz acemiyim. Nasıl kilo veririm diyen bir arkadaşa yazmistim. Ne yazık ki bunun diyet ve spor dışında çok fazla bir cevabı yok. Tatlıyı fazla kaçırdıysan eğer muhtemelen insülin direncinde artış meydana gelmiş olabilir. Bundan dolayı önce insülin direncini kontrol altına almalısın. Bunun ilk için ilk çözüm tempolu yürüyüş. Malum havalar soğudu artık dışarıda spor amaçlı yürümek zor oluyor. Ama temel gereksinimlerini gidermek için bir yere gitmen gerekirse oraya yürüyerek git. Günlük 1 saat yürüme insülin direncini 48 saat kontrol altına aldığı yazılıp çiziliyor. İnsülin direnci atalarımızdan gelen genetik olaylardan ötürü önce bacak, baldırda başlar sonra göbek ve kalçaya doğru yayılır. Hani kurttan çakaldan kaçmak için öyle kodlanmış bizim beden. Onun için önce yürüyüş, sonra imkanın varsa tempolu merdiven inip çıkma çok işe yarıyor. Yürüyüşle bacakları ısıt sonra merdiven olayına geç. Benim eski evimin yakınında bir park vardı. Orada yüksek bir merdiven vardı ben oraya çıkar çıkar inerdim. Göbek çevrem Ronaldo'nunki gibi olmuştu. Şimdiki evde yapamıyorum. Bizim apartmandakiler cins olduğu için bu etkinliği apartmanda yapmak zor oluyor. Senin imkanın varsa bacakları ısındırıp, merdiven olayına gir. İnsülin direnci raya bindikçe kas antrenmanı yapabilirsin. Onun içinde direnç bantları ve egzersizleri var. Bunlarla 3-4 hafta sonra akıl almaz bir değişim yaşarsın. Unutmayın önemli olan günü birlik yapılan değil, az da olsa sürekli yapılan spordur.

• quote:

Hamur işi çok ise icanadolulu olduğunu tahmin ediyorum. 🙂 Başka bir konu için yazdığımı buraya kopyalayım. Kusura bakma biraz acemiyim. Nasıl kilo veririm diyen bir arkadaşa yazmistim. Ne yazık ki bunun diyet ve spor dışında çok fazla bir cevabı yok. Tatlıyı fazla kaçırdıysan eğer muhtemelen insülin direncinde artış meydana gelmiş olabilir. Bundan dolayı önce insülin direncini kontrol altına almalısın. Bunun ilk için ilk çözüm tempolu yürüyüş. Malum havalar soğudu artık dışarıda spor amaçlı yürümek zor oluyor. Ama temel gereksinimlerini gidermek için bir yere gitmen gerekirse oraya yürüyerek git. Günlük 1 saat yürüme insülin direncini 48 saat kontrol altına aldığı yazılıp çiziliyor. İnsülin direnci atalarımızdan gelen genetik olaylardan ötürü önce bacak, baldırda başlar sonra göbek ve kalçaya doğru yayılır. Hani kurttan çakaldan kaçmak için öyle kodlanmış bizim beden. Onun için önce yürüyüş, sonra imkanın varsa tempolu merdiven inip çıkma çok işe yarıyor. Yürüyüşle bacakları ısıt sonra merdiven olayına geç. Benim eski evimin yakınında bir park vardı. Orada yüksek bir merdiven vardı ben oraya çıkar çıkar inerdim. Göbek çevrem Ronaldo'nunki gibi olmuştu. Şimdiki evde yapamıyorum. Bizim apartmandakiler cins olduğu için bu etkinliği apartmanda yapmak zor oluyor. Senin imkanın varsa bacakları ısındırıp, merdiven olayına gir. İnsülin direnci raya bindikçe kas antrenmanı yapabilirsin. Onun içinde direnç bantları ve egzersizleri var. Bunlarla 3-4 hafta sonra akıl almaz bir değişim yaşarsın. Unutmayın önemli olan günü birlik yapılan değil, az da olsa sürekli yapılan spordur.
    Dün 70 kiloya inene kadar cips Kola ve şeker haram dedim tövbe ettim ama sonra hatırladım ki çoğu yiyecekte az da. Olsa şeker var işi dine bağladım ama dini açıdan da zor durumdayım gaza geldim baya cips ve Kolay ama şeker çok sıkıntı 13 kiloyu vereyim düzgün bir kas yapayım Allahın izniyle boy sıkıntı değil

• Dostum kendine direnç bandı al. Bu bant etki tepki prensibi ile çalıştığı için kası zedelemez. Kısa zamanda kasları ortaya çıkartır. İlk etapta ufak ufak tüm vücut antrenmanı yap. Yavaş yavaş ön kol arka kol omuz sırt çıkmaya başlayınca aşka gelirsin. Kendini motive et nasıl edersen et. Gerçekten zor şeyler değil. Harekete geçmedikçe işi dramatize edersin. Kendi kendini mahvedersin. Direnç bantları çok ucuz ve youtubeda uygulamaları var. Hiç bir şey kaybetmezsin. Oturduğun yerde bile ayağınla basıp kolunla çekersin. Kendini motive et, harekete gec. Bende hasimato var, metabolizmam aşırı yavaş su içsem yarıyor dedikleri şeyin bilimsel kanitiyim. Ama bu ayazda yürüyüşe çıktım. Sen de yaparsın. İster dinen motive ol ister güzel kız tavliyacam diye. Harekete geç. Sonra mutluluk ve öz güven arkasından gelecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.