Şimdi Ara

Kısa boy evde vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.68 boyundayım 72 kiloyum evde 5 kg 2 dambılla calısıcam boyum kısa oldugu ıcın kotu goruntu olusturur fazla kas cevremde gordugum kadarıyla ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef iki tane dumbell ile bir şey yapamazsın. Eğer gelişim istiyorsan git bir salona yazıl, bir beslenme programı yap. İlle de evde çalışacağım diyorsan ayarlanabilir dumbell set al. Barfix ve ayarlanabilir bench alırsan en azından başlangıç için iyidir.
    Şu fazla kas olayını anlayamadım? Ne sanıyorsun sen iki tane dumbell ile arnold mu olacaksın? Korkun oysa merak etme hiç bir gelişme olmaz zaten iki dumbell ile, dolayısıyla fazla kasta olmaz. Kötü görüntü de olmaz.
    Sağlam antreman yapıp(salonda), sağlam beslenip, güzel dinlenirsen 6. ayda değişimi hissedersin yavaştan.
    Ek olarak bu tip düşüncede insanların geneli 1-2 hafta sonra bırakıyor, yani pekte yapacağını sanmıyorum senin. Yinede üstünkörü cevaplayayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 26 Temmuz 2014; 16:11:35 >
  •  Kısa boy evde vücut geliştirme

1.63 bu arkadaş.

Merak etme doğalsan ne kadar çalışırsan çalış kötü görüntü oluşturacak kadar kaslı olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Kısa boy evde vücut geliştirme

1.63 bu arkadaş.

Merak etme doğalsan ne kadar çalışırsan çalış kötü görüntü oluşturacak kadar kaslı olamazsın.

Abi kısa adamlar zaten tekken veya çıplakken kötü gözükmüyor da bi kıyafet giysin yanına da 180 adam gelsin o zaman rezillik.

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim, kısa boylu iken çirkin duracak kadar kaslı olmak. Öyle bir ihtimal yok demek istiyorum doğal bir sporcu için Çok sıkı çalışıp, çok çok iyi diyetle gelebileceğiniz işte nokta burası olur onu demek istiyorum

Bu arada 178 boyundayım, 163 olup bu vücuda sahip olmayı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 26 Temmuz 2014; 19:17:57 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 26 Temmuz 2014; 21:01:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.