Şimdi Ara

Boy uzaması, hocalarım gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler öncelikle , 18 den gün aldım boy 1.67 yada 68 kilo 62 bu boy uzayacak mı uzamayacak mı hiç emin değilim , ayran yoğurt genellikle yer içerim, balıkmış sebzeymiş eksikte etmem . Abur cuburda yerim ara sıra Barfiks , ip , mekik kendi çapımda hallediyorum. Basketbol okul takımındayım ve ayrıca kuluplerde oynamıslıgım var (guard) kemik yaşım geçmiş olsa sakallarım çıkardı diye düşünüyorum bi çenemde tüyler var . Babamın boyu 1.75, 16 yaşındaki kardeşimin 1.72 abimin 1.70 annemin 1.55 Yardımlarınız gerekiyor

• MadaŞaka kullanıcısına yanıt
    Ortalama Olarak Boyunuz 1.73 Falan Olur Hocam ...
  • Bildiğim kadarıyla boy uzaması en fazla 18 yaşına kadar oluyor.İlla boy uzatmak istiyorsan egzersiz yaparken yukarı sıçrayrak elma toplama hareketi yapmayı deneyebilirsin.Çok etkili bir hareket bu.
  • Bence ters barfiks falan yap yoksa uzayacak gibi görünmüyor.
    1.70 oldun mu tamamdır zaten 1.73 ü bulursan çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde sakalları çıkan insanlar daha uzun olur çünkü testosteron kemiklerin yapısına katılır bu yüzden daha uzun olurlar.
    Sakalları çıkınca 2 3 cn daha uzun olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumunuzu eksik etmediğiniz için ters barfiks yaptım bacaklardan asıldım çokta fazla duramıyorum kan beynime çıkıyor
  • bacaklardan nasıl yaptın asıldın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kemerlerle bağladım barfikse kendımı 1 ay boyunca düzenlı yaptım 2 cm görmüştür en fazla kemerler patlıyor para gıdıyor bı mekanızma bulsam rahatlıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadaŞaka

Hocam kemerlerle bağladım barfikse kendımı 1 ay boyunca düzenlı yaptım 2 cm görmüştür en fazla kemerler patlıyor para gıdıyor bı mekanızma bulsam rahatlıcam :D

Ayda 2 cm mi uzadınız düzenli yapınca ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay arasında 2 cm uzamıştım düzenlı beslenmeye basladım yastıksız yatın hocam omurganız dikleşssin hem
  • MadaŞaka kullanıcısına yanıt
    Boy uzaması hakkında profesyonelim sayılır :)
    Öncelikle boy uzaması %70 %80 genetik malesef. Ama yaklaşık 5 6 cm uzamak senin elinde. Öncelikle doktora gidip kemik plaklarının kapanıp kapanmadığını öğrenmen lazım. Ortopediye randevu al doktora git doktor röntgen çektirir sonra seni endokrine yollar endokrine gidince dahiliyeye git onların yollaması lazım diyecek dahiliyeye gidince doktorlar sana endokrin için randevu verir 15 gün civarında sonra doktor bakar tavsiye vs. verir inşallah ben gittim doktor yeter boyun daha ne istiyon dedi bu arada boyum 174 ama ha bide erkeklerde 1.69 dan küçükler kısa kabul ediliyor senden endokrinde hormon testi felan yaptırırlar kesinlikle daha geçmeden git doktora. Sakalla boyun uzaktan yakından alakası yok bide erken ergenliğe girmemişsindir inşallah. Spor konusuna gelirsek youtubede egzersiz videoları var ordaki hareketleri yaparak omurlar arasını uzatabilrsin zaten basket boy uzatma konusunda en yararlı spor. Benden bu kadar hadi babay :)

• egzersiz linklerini verir misiniz mesaj olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.