merhaba arkadaşlar ben lise 1 e geçtim ama boyum çok kısa hatta 8. sınıfta sınıfın en kısası bendim büyük ihtimalle lise 1'de de en kısa ben olcam.Arkadaşlar boy kısalığına artık dayanamıyorum milllet benimle dalga geçiyor bu çok ezici bir durum lütfen varsa bana bir kesin çözüm önerisi verin...kurban olayım bir çözüm bulun...
boyun kaç?
İp atla kardeşim işe yarıyor ben en son ölçtürdüğümde 1.80'dim şimdi her gören daha uzunsun diyo. 1 haftadır atlıyorum.
ewet arkadaşlar Lise 2 deyim ve boyun 1.64 çok üzüCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :(
boyum 1.50
Annenin babanın boyları kaç?
ben orta okulda orta kısımlardaydım lise hayatım boyunca en uzun oldum boy basketbolu bıraktıktan sonra bir anda attı benim basket oyna bence yada voleybol yada ip atla bişeyler yap bu arada 1.50 gerçektende azmış anne - baba etkenide yüksek onların boyları kaç?hiç süt içmedin mi :D
boşver uzama sana uzun tavsiyesi:D otobüste rahat oturamıyorsun minibüse sığamıyorsun tavan alçak. küçük arabada rahat edemiyorsun tavana değiyor basın vsvs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme