Şimdi Ara

Boy Uzatma Ameliyatı oldum. takıntısı olanlara yardımcı olabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
22.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katiliyorum 173 um yas 17 oldu daha adamakilli uzamam diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selam nasilsin hareket kabiliyetinde bir kisitlanma oldu mu halisaha filan oynayabiliyor musun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazaribrahim

Senin boyunda birini kolay kolay ameliyat yapmazlar. Ama cok takintiliyim. Bu boy bende hastalik halini aldi gibi dusuncelerin varsa dr.lari ikna edebilirsin. Ameliyatla tek seansta 6-8 cm cift seansta 12-14 cm uzayabilirsin.

Saka yaptim. Boyumdan memnunum. Ayrica takinti olsa bile 43 bin lira cok para bence.

• Ben takintimi yenemedim malesef. Hatta meslegim psikolojik danismanlik ama kendimize care bulamadik. Ne yaptiysam gecmedi. Sonunda ameliyat karari aldim. Sen kendinle barisiksan ne mutlu hocam. Allah daim etsin.

• daha üye olalı ne kadar olmuş hemen neyse
  • Hareket kabiliyetinde herhangi bir kısıtlama oluyor mu kalıcı olarak.?
    Ameliyat olduktan sonra 2 ayda uzuyorsun demişsin o süreçte yüreyemiyorsun değil mi 2 ay boyunca.?
  • 43 bin lirayı nerden buldun ?

• Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    25 gun kadar sonra bacagimdaki cihazi cikaracaklar. Sonra yavas yavas. Normale donecegim. Dövüş sanatlarina dahi gitmeyi dusunuyorum. Sonucta bu estetik bir operasyon hocam. Eskisinden daha iyi olsun diye oluyoruz. Zamanla daha uzun olarak her sporu yaparız ins

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sureci ort 8-10 ay suruyor. Ilk iki ayda uzatma bitti. Sobra yeni olusan kemigin iyice kaynamasini bekliyoruz. Ben ilk aylar destekle yurudum. 3. Ayin sonunda desteksiz yurumeye basladim.

• Korsan kullanıcısına yanıt
    Boy uzatma ameliyatlarinda bacaklari uzatiyorlar hocam.
    Istersen kolunu da uzatabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingsx

quote:

Senin boyunda birini kolay kolay ameliyat yapmazlar. Ama cok takintiliyim. Bu boy bende hastalik halini aldi gibi dusuncelerin varsa dr.lari ikna edebilirsin. Ameliyatla tek seansta 6-8 cm cift seansta 12-14 cm uzayabilirsin.

Saka yaptim. Boyumdan memnunum. Ayrica takinti olsa bile 43 bin lira cok para bence.

Maddi durum kişiden kişiye değişir ama 43 bin cidden çok para nerdeyse opel corsa parası özel ünilerden bile çok,ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu.

Bu parayla insan dahada uzun olmak ister ama bu ameliyatların sakat kalma riskide var allah korusun.
  • Genetikleri sayesinde boyları olan insanlar dalga geçmiş takmayın hocam bende iyi bilirim teknik gelişsin ilerde bende düşünüyorum

• quote:

25 gun kadar sonra bacagimdaki cihazi cikaracaklar. Sonra yavas yavas. Normale donecegim. Dövüş sanatlarina dahi gitmeyi dusunuyorum. Sonucta bu estetik bir operasyon hocam. Eskisinden daha iyi olsun diye oluyoruz. Zamanla daha uzun olarak her sporu yaparız ins

cikarmadilar mi hocam daha sende cok cektin valla. okulda problem oluyor mu.

• hocam bızım boy 170 simdi 193 olmak için çift sens dusunuyorum ve kemıklerımde gayet uygun bunun için yaklasık 70 bın dolar ayıracam oda 230 bın tl yapıyor sızce 25 cm uzamak mumkunmu turkıye sartında yoksa yurt dışında olucam yanı ben bu amelıyatı kesın olucam kafaya taktım takıntı oldu (188,191,190,192,195,194, bunlard herhangı bırı olabılır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi versen5656 -- 16 Şubat 2017; 18:55:38 >
  • az kullanılmış 187 boy satılır kısalar ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 16 Şubat 2017; 19:3:29 >
  • Zamanında çok araştırdım. Fitbone diye bir yöntem vardı. Fakat çok tuzlu bir operasyon. Benim boy 1.70. Üst gövde gayet normal. Ama bacak boyum çok kısa. Şu şekilde açıklayayım, 1.80 boyda arkadaşımla yan yana otururken aynı hizada oluyoruz. Ama ayağa kalkınca iş değişiyor tabi.

• Ücret uygun olsa düsünürdüm 1.82 yim 1.90 fena olmazdı

• Hocam kaç yaşındasınız bu ameliyatı nerede oldunuz kaç yaşına kadar yapılabiliyor.Benimde boy 1.76 yaş 18 1.85cm olsam yetecek.
  • hahaha frodo baggins seni

hala kısasın

• 1.81 im , 1.88 falan iyi olurdu ama şuan boyum ortalama .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.