Şimdi Ara

Boy Uzatma Ameliyatı oldum. takıntısı olanlara yardımcı olabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
22.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen sene İstanbulda başarılı bir ameliyatla 6 cm uzadım. 1.62 den 1.68 e yükselmiş oldum. ameliat öncesi bitmek bilmez takıntılarım vardı. şükür şimdi daha rahatım. zor bir süreç ama insan sabredince atlatıyor. ben tamamen estetik amaçlı uzattım boyumu. aklında sorusu olanlara da yardımcı olabilirim.

• Ücreti
    nedir?
    Merakettim
  • Benim bildiğim kadarıyla kemikleri kırıp ayırıyorlar birbirlerinden. Kendi kendine kemik tamamlıyor boşluğu ve uzama tamamlanmış oluyor. Bu ameliyatı mı oldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

Benim bildiğim kadarıyla kemikleri kırıp ayırıyorlar birbirlerinden. Kendi kendine kemik tamamlıyor boşluğu ve uzama tamamlanmış oluyor. Bu ameliyatı mı oldunuz ?
    1.62 nedir ya frodo gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Alıntıları Göster
    Kardeş belli ki arkadaşta rahatsız olduğu için ameliyat olmuş neden böyle gereksiz bir şey yazıyorsun. Fiziki yapımız doğuştan gelir ama karekter sonradan kazanılır. @Silvérlight

Bu arada geçmiş olsun kardeş.

@yazaribrahim

• quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Kardeş belli ki arkadaşta rahatsız olduğu için ameliyat olmuş neden böyle gereksiz bir şey yazıyorsun. Fiziki yapımız doğuştan gelir ama karekter sonradan kazanılır. @Silvérlight

Bu arada geçmiş olsun kardeş.

@yazaribrahim

Oooo Sam de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Bu zeka nedir ya Gollum gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Farkli ameliyat yontemleri var. 15 binden 200 bine kadar cikiyor. Ben 43 bin odemistim benimki icin.
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim aynen oyle. Her gun 1 mm uzuyorsun. 2 ayda 6 cm iste. Ergenlerden bile hizli yani :)
    Kolay bir surec degildi ama degdi sukur
  • 178 im. Ameliyatla 188 olmam mumkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingsx

178 im. Ameliyatla 188 olmam mumkun mu?
    2 metreyim 2 metre 10 cm olabilir miyim bu ameliyatla?
  • Kingsx kullanıcısına yanıt
    Senin boyunda birini kolay kolay ameliyat yapmazlar. Ama cok takintiliyim. Bu boy bende hastalik halini aldi gibi dusuncelerin varsa dr.lari ikna edebilirsin. Ameliyatla tek seansta 6-8 cm cift seansta 12-14 cm uzayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingsx

178 im. Ameliyatla 188 olmam mumkun mu?

Nolucak olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

NEDEN HOCAM?
  • O kadar para vermeye ne gerek var? Ve hala kısasın
  • 43.000 tl ödiceğime kemiklerimi kendim kırarım
  • 43 bin verdikten sonra en az 175 olman lazımdı parana yazık 8cm fazla bişey değil 1 kafa boyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

NEDEN HOCAM?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam olunabilir eğer kendini rahat hissedeceksen fiyatı biraz tuzlu gerçi benimde boyum 164 lerde falan boyun tek avantajı seçeceğin kızların fazla olması bence güzel bi sevgilin var yada evliysen gerek duymassın bence kendinle barışık olmak lazım yeri geldimi boyumun kısa oldugunu heryerde söylerim bi kaç insan bana kısasın yada uzun olsan iyi olurdu diyecek diye bıçak altına yatamam herkes kendinden sorumludur bence.

Çok geçmiş olsun kardeşim yanlış anlama kendi düşüncelerimi söyledim ben

• Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    6-8 cm icin 200 bin veren çok kisi var hocam. Bu bir takinti ve bunu cekenler bilirki 1 cm bile pahabicilmez. 6 cm cok sey degistiriyor. Ama yine de tabi keske 175 olunsa.
    Daha sansimiz var hocam. Ilerde gerekli gorursem bir ameliyat daha olurum :)
  • quote:

Boyunu sevdimin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.