Şimdi Ara

Boy Uzatma Ameliyatı Olmaya Karar Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 sene önce boy uzatma ameliyatı olmaya karar verdim.

26 Yaşındayım.

Boyum 1.61.... 1.71'e ulaşmayı hedefliyorum.

10 Haziran Pazartesi günü randevum var. Büyük ihtimalle bu ay ameliyatı olacağım.

Normalde bunu paylaşmazdım fakat, ergenlikten beridir bu forumu kullanırım. İyi, kötü anılarımı paylaştım, başkalarının anılarına ortak oldum. Aldığım bu önemli kararı paylaşmaya karar verdim.

Ameliyat süreci boyunca burayı güncelleyeceğim. Belki benim gibi bu ameliyatı olmak isteyenler vardır, onlara bilgi ve cesaret vermek için güncelleyeceğim.

Fiyat 10 bin dolar ile 40 bin dolar arası değişiyor. İyi ameliyat yapıp, fazla ücret talep etmeyen bir doktor buldum, ona ameliyat oluyorum İstanbul'da.

Bunun dışında ilgili kişiler özelden mesaj yazabilir, sorularınızı cevaplayacağım.

• Big mistake.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. olmanızı tavsiye etmem. konuyla ilgili bilgim yok ama yine de tavsiye etmem. o nasıl bi ameliyat öyle. tuhaf geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enfeksiyon riski yüksek bir bölge olası komplikasyonlar hakkknsa bilgilendirmiştir doktorunuz ameliyattan sonra 6 ay doğru düzgün yürümek hayal 1yıl da koşamazsın gerçekten değer mi hocam

• Benvevegala B kullanıcısına yanıt
    Olma abi değmez ben 16 yaşına gircem 1 ay sonra 175 im 161 le 171 arasında hiç fark yok hadi 171 den 181 i anlarımda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ol kardeşim sen bunlara bakma biz seni anlayamayız 26 yaşındasın ne istediğini neye karar vereceğini en iyi sen bilirsin
    Ayrıca ne kadar reddetsekte boy erkek için çok önemli eminim ameliyatı olduktan sonra hayatın değişecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ameliyatın sebep olacağı olası komplikasyonlardan sonra kafanı dyvarlara çok vurursun amma iş işten geçmiş olur. Allahü tealanın ezelde senin için takdir ettiği boy uzunluğundan razı olmaktan başka çaren yok: "rabbimin takdiri budur, başımın üstüne" deyip konuyu ömür boyu bir daha açmamak senin için en hayırlısı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    konu sahibine sesleniyorum. seni odasına alıp gülerek sana: "hiçbir risk yok efendim bunu dünyanın en önemli üniversitelerinde yapıyorlar, bu ameliyatı eleştiren cahildir" diyen doktorlara kanma. onlar para ve kariyer peşindeler. senden alacakları paranın da ötesinde senin ameliyatını reklam amaçlı ömür boyu kullanacaklar "ben şunu yaptım bakın" diye millete gösterip iş kapacaklar. ama o doktor ameliyat sonrası sorun yaşayan hiçbir hastasını sana anlatmaz. vazgeç.

• lowss kullanıcısına yanıt
    ben 165 boyundayım yani arkadaşa empati yapabilirim diye düşünüyorum.

• izayoi kullanıcısına yanıt

Evet 5 cm olsa belki orantisizlik o kadar göze batmaz ama 10 cm'de mutlaka belli olur.

Yüksek tabanlı spor ayakkabı giyin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.