Şimdi Ara

Boy Uzatma Ameliyatı oldum. takıntısı olanlara yardımcı olabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
22.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başkan uzama diz ile bilek arasındaki kemiği kırarak mı oluyor yoksa diz ile baldır arasındaki kemik mi uzatılıyor? ikisi birbirinden farklı sonuçta. Bu arada takma yazılanları merakla takıntı birbirine benzeyen iki illettir. Takıntı yapmamaya çalıştıkça daha büyük takıntı olur, umarım istediğin hayatı yaşarsın. Ben bir defa burundan ameliyat oldum ama estetik amaçlı değil, et ve kemik yamulması vardı. 3 gün tampon bile hayattan soğutmuştu sen 10 aylık bir tedaviyi göze alıyorsan kararını vermişsindir. Kimseye laf etmek düşmez
  • Kusura bakma ama boşa harcamışsın. Neden boyunu uzattın? Sadece estetik için? Peki neden bu estetiğe önem veriyorsun? O da muhtemelen kız olayları ile alakalıdır. Eğer bir kız seni 6 santim daha uzunsun diye sevecekse üzül bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1.72 yim şöyle bi 2.90 için ne kadar ücret ödememiz gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Başkan uzama diz ile bilek arasındaki kemiği kırarak mı oluyor yoksa diz ile baldır arasındaki kemik mi uzatılıyor? ikisi birbirinden farklı sonuçta. Bu arada takma yazılanları merakla takıntı birbirine benzeyen iki illettir. Takıntı yapmamaya çalıştıkça daha büyük takıntı olur, umarım istediğin hayatı yaşarsın. Ben bir defa burundan ameliyat oldum ama estetik amaçlı değil, et ve kemik yamulması vardı. 3 gün tampon bile hayattan soğutmuştu sen 10 aylık bir tedaviyi göze alıyorsan kararını vermişsindir. Kimseye laf etmek düşmez

Aynı soru

• Emin ol 43 binini çöpe atmışsın hala kısasın o kadar para vermişken 175 bari olsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Emin ol 43 binini çöpe atmışsın hala kısasın o kadar para vermişken 175 bari olsaydın

Benimde boyum kısa dostum 1.65 falan vardır o civarda bi sorun yaşamadım sevgilimde oldu,ama çok kızıda bu boy yüzünden kaybettim yalan yok tipim iyidir ama öyle an geldiki tipsiz ol ama sadece uzun ol yetiyor,kızlar bile konuşmalarda genelde boylu poslu der uzun boylu birine hiç duymadım ne güzel yüzü var lafını o açıdan eksiklik yalan yok ama yapacak bişeyde yok değişemeyen bi durum.

Şu bi gerçek insanı cidden üzen durumlar yaratıyor belki aradığın aşk bile gidiyor kız 1.70 boyunda oldugu zaman bile bittin

• Ss atar mısın ?

0 mesaj bunu bizle paylaşmal için mi üye oldun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yazaribrahim

Farkli ameliyat yontemleri var. 15 binden 200 bine kadar cikiyor. Ben 43 bin odemistim benimki icin.

Uzaya uzaya 1.68 mi oldun ? Puahahahahabahaha

(Yazıktır diye dalga geçmeyecektim ama gidip 43 bin verdiğine göre gariban değilsin)

• yani ameliyatı olduktan sonra hiçbir sorun yaşamadan gezeceksin tozacaksın top felan oynayabileceksin öyle kolay birşey mi bu?

Yaş ilerledikçe çökme felan?

Nasıl uzatıyolar ya? Boyum 1.90 da merak ettim yani ben kısa olsamda yaptırmazdım sanırım...
  • Boy takıntısı olan birisine lazım olan şey psikiyatridir, ameliyat değil. Sırf boy uzasın diye bıçak altına yatılır mı? Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.