Şimdi Ara

Boy uzatma ameliyatı süreci ne kadar sürüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sosyal ortamda bile adamdan sayılmıyorsun. Seni ciddiye alan yok ama alaya alan çok adam ne yapsın çözümü bunda buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudun orantısız durur bunca çile ve masrafa değmez 170 çok kısa sayılmaz ortalama hatta tipin yakışıklı ise boyuna bakmazlar ayakkabına özel tabanlık alırsın olur biter.

• 7 cm için değmez. Zaten 7 cm uzayacağının garantiside yok. Uzasan bile hiçbir zaman ağır egzersiz koşma atlama zıplama yapamazsın bacak kemiklerin çok incelecek. Vücut ağırlık merkezin geometrik merkezinden sapacak. Daha dengesiz bir vücudun olacak. Onun yerine ayakkabı altı topuklar var 3-5 cm ekler sana o da yeter. Benim 173 cm boyum. Kışın botla falan 177 178 oluyorum. Yazında yüksek topuklu spor ayakkabı giyiyorum yine 175 176 oluyorum. Bana yeterli geliyor. Ankara'da insanlar uzun ama batı karadeniz istanbul taraflarında falan hiç sıkıntı çekmedim.

• Bence yaptır sağlığın bozulsun sonra konu aç dur sürekli

• kardeşim sen burda yazanlara aldırma paran varsa git hemen ol derim neden çünkü olma değmez diyenler gerçek hayatta kısa erkeklere salça olan sataşan egoist tipler. kısa erkekler olsun da tüm kızlar benim olsun kafasındalar bi kere seni rakibi olarak bile görmezler ortamlarda seni konuşturmazlar alaya alırlar ol bence uzun ol hayatını yaşa. kısa erkeklerin çoğusu boyundan şikayetçi. seni ne seven oluyo ne sayan oluyo ne de adam yerine koyan oluyo hiç biri olmuyo. ondan sonra boş boş konuşuyolar yok önemli olan özgüven diye

• Boy uzatma işlemleri çok pahalı diye biliyorum ama siz bilirsiniz genede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keyfiyen omurgadan ameliyat olmak çok büyük hata olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hynx kullanıcısına yanıt

diz altı ayaklarının kemikleri uzatıldığı zaman vücuttaki değişim orantısızlık dışarıdan bakıldığında hiç farkedilmiyor.yani vücudun eskisi gibi görünüyor orantısızlık olmuyor.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

hayır orantısızlık olmuyor.sadece diz altı ayaklarını uzattıkları için orantısızlık farkedilmiyor.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

yaa kardeşim sen ne içipte geldin? boy uzatma ameliyatı olan 15 cm uzasa bile yine eski yaptıklarını yapabiliyor.ameliyattan sonra ağır egzersizde yapıyor koşabiliyor zıplayabiliyor.hatta futbol basketbol gibi en zor sporları bile yapabiliyor.bacak kemikleride incelmiyor.vücudunda dengesiz olmuyor.ne içipte bunları yazdın nerenden uyduruyorsun bilmiyorum.ama benim dediklerim doğru.bana inanmıyorsan internetten amerikada ya da japonyada ameliyat olanlara ve bu ameliyatı yapan doktorlara bakabilirsin.enteresan şekilde saçmalayıp gelmeyin buraya.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

amerikada o kadar pahalı değil.6 aylık maaşınla 40.000 dolara çok rahat olursun ameliyatını.

• inan bana tr de bile cinsiyet değiştirme ameliyatları daha pahalıdır boy uzatma ameliyatlarından amerikada boy uzatma ameliyatları amerikada yaşayan orta gelirli ailelerin bile karşılayabileceği fiyatta.

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

o doktorlar bu işten para kazanıyorlar ve reklamını yapıyorlar. bacağını kaybetme enfeksiyon kapma riski çok fazla ve dediğim gibi kazandığın boy sadece bacak uzunluğu olduğu için aslında bir şey ifade etmiyor. 6 ay boyunca acı çekip bir de üstüne sakat kalma riskine giriyorsun ama kazandığın boyun ayakkabına tabanlık takmaktan farkı yok. ölüm riski bile var:

www.limblengtheningforum.com
    Deaths caused by LL
    http://www.limblengtheningforum.com/index.php?topic=8978.0

amerikada yılda ortalama 100 kişi bu ameliyatı oluyor.ve hiçbiri ölmüyor sakat kalmıyor enfeksiyon kapmıyor.artık teknoloji tıpta çok ilerledi.acılı ve zahmetli olsa bile boy uzatma ameliyatları %99 başarılı oluyor.bu yazdıklarını nerden uydurdun bilmiyorum ama sanırım hayal dünyasında yaşayan birisin.çünkü bu yazdıklarının gerçeklerle hiç bir ilgisi yok.diz altı ayağın uzadığında normal 2 ayak üzerinde durduğunda boyunun uzunluğu kesin olarak farkediliyor.ve eski boyundan daha uzun görünüyorsun.istersen google da boy uzatma ameliyatı diye arama yapıp ameliyatı olmuş insanların öncesi ve sonrası resimlerine bakabilirsin.

:d tamam kardesim o yuzde birlik riski almak istiyorsan al sen. anlattiklarin reklam diyorum sana doktor gidip 1000 hasta ameliyat ettim 5 tanesi sakat kaldi 1 tanesinin bacagini kestik diye internete mi yayinlayacak. al bak reklam degil arastirmasi yapilmis: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8156659/#:~:text=The%20current%20rate%20of%20major,patients%20treated%20with%20Ilizarov's%20method. ingilizce bilmiyorsan diyor ki komplikasyon orani teknige gore degismekle birlikte en az %13.

• gençleri görünce üzülüyorum. boy takıntıları tavan yapmış. hele yeni Z kuşağı denilen bir boş nesli görünce. bizim zamanımızda kızlar pek boy moy muhabbeti yapmazdı. şimdikilere bakıyorum kız 1.55 , insta'da "1 90 altı erkek erkeğim demesin" yazmış. ulan 20li yaşımda olucaktım da sana 177 boyla nasıl erkek olur gösteririm diycektim ama şimdi yaş geçti tabi. heleki evlenince insan duraksıyor.

hayır ayrıca uzun boylu takıntınız ne? uzun boylu kızlar tamam daha güzeller de ... bir midilliye binmek var, bir de akhal kısrağa binmek var! binebilmek de ayrı yetenek ister. uzun boylu kız buldunuz da yani cinsel anlamda iş olursa, kızı tatmin edebilecek misiniz genç arkadaşlar? boya bu kadar takılmayın. 1.55 1.60 başka boylarda bulun. benim eşim 1.80 üzeri. evet uzun boy fark ediyor. 17 yaşından beridir yurtdışında yaşayan biri olarak ama cidden 1.77 boy altında kızlar kendine hatunum demesin. utanmadan 1.65 boyla 1.90 arıyor kezban...

neyse... nacizane tavsiyem: boy uzatma ameliyatından vazgeçin. kalbinizin gelişimi genetiğinizde yatan boya göre gelişmiş oluyor. siz boy uzatırsanız, kalbiniz daha da zorlanacak demek olacaktır. ileride kalp problemleri yaşamak istemezseniz, boşverin.

bu bahsedilen komplikasyonlar ameliyattan ve boyun uzaması bittikten sonraki zamanı kapsamıyor.yani komplikasyonların hiçbiri kalıcı değil.

• 7 cm uzunluğun kalbi çok ciddi etkileyeceğini düşünmüyorum.etkilese bile ilaçlarla ya da kalp ameliyatıyla geçer.

• 7cm ihtiyacın olan özgüveni vermez, kompleksini sadece biraz azaltır. Bana "kıvanç tatlıtuğ" olacaksın ameliyat sonrası deseler, çekmem bu eziyeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kadar ameliyat iyi bişe değil seni düşündüğümüz için söylüyoruz yoksa senin kararın tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8BBDD3E1 -- 11 Ekim 2022; 16:14:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.