Merhaba arkadaşlar ben boyumu uzatmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
02.02.1993 177CM 86KG
Geçen sene boyum 175-176 galiba. Boyumun en az 185 olmasını istiyorum şimdi diceksinizki daha ne istiyorsun ama dövüş sporları ile ilgilenmek istiyorum ( Boks ) Bunun için doktoramı gitmeliyim?İlaçmı almalıyım? Deli gibi vitamin veya süt ürünlerimi tüketmeliyim?
Evde barfiks demirim var ona elim tam yetiyor asılı kalmak istersem ayaklarımı bükmek zorunda kalıyorum bu şekilde faydası olurmu?
yaşına bakılırsa ergenliğin zirvesindesin gibi bişey
ama yinede boyun oturmuştur uzayacağın en fazla 3,4 cm felan olur fazla birşey bekleme. evin içinde zıpla, yukarı doğru sık sık gerinmeye çalış. ve kesinlikle basket oyna eminim faydasını görürsün. ama dediğim gibi 3,4 cmden fazlasını olacağını sanmıyorum.
3-4 CM e yine razıyım ama doktora gitsem bir faydası olurmu onlar mutlaka birşeyler önerir?
3RS!N Sağol hocam yazını daha öncede okumuştum uymaya çalışacağım.
1 senedir en çok istedğim şey boyumun uzaması antremanları zirveye vurdurmalıyım
92'liyim ben hala uzuyorum. Basketbol oyna oldukça hızlı uzama gösterirsin. Hergün belli egzersizler yap. Yukarıya doğru gerin, zıpla vs. başka yolu yok. Senin süt işine çocukluktan itibaren yüklenmen gerekirdi geçmiş o iş artık. Doktorluk bir durumunda yok takma bu kadar kafana. Boy boksta çok büyük bir avantaj olmuyor her zaman emin ol. Aynen 3-4 cm daha uzarsın fazlası sana egzersizlerine kalmış. Genetik bir olay bu hocam. Benim babam 1.82 ben 1.85 oldum basket kalsiyum vs derken işte. Benimde kilo ve kas problemim vardı yeni yeni düzene girmeye başladı vücut.
Eskiden süt uzatır diye biliyorduk sadece geliştiriyormuş aşırı süt içtim halada içiyorum
Bakacağız umarım uzarım aşırı olmasa bile 182-184 civarı olsa yine rağzıyım
Başka önerisi olan arkadaşlarımızda varsa lütfen yazsınlar.
süt iç , zıpla , basketbol oyna , antreman yap kendini fazla yorma ve sık sık dinlen :) bence böle ama tam bir bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: armor1
02.02.1993 177CM 86KG
Geçen sene boyum 175-176 galiba. Boyumun en az 185 olmasını istiyorum şimdi diceksinizki daha ne istiyorsun ama dövüş sporları ile ilgilenmek istiyorum ( Boks ) Bunun için doktoramı gitmeliyim?İlaçmı almalıyım? Deli gibi vitamin veya süt ürünlerimi tüketmeliyim?
Evde barfiks demirim var ona elim tam yetiyor asılı kalmak istersem ayaklarımı bükmek zorunda kalıyorum bu şekilde faydası olurmu?
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Yaş daha 16 yavrum. 20 yaşına kadar boyun çok rahat 1,85 i geçer bile
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
quote:
Orijinalden alıntı: armor1
02.02.1993 177CM 86KG
Lütfen yardım edin arkadaşlar
Yaş daha 16 yavrum. 20 yaşına kadar boyun çok rahat 1,85 i geçer bile
Abi ciddimi ?
1.85 olsa elimi öper başıma koyarım. Birde kiloluyum buda etki edermi boy uzamasına ? Kemiklere daha çok baskı uygular demi ?
Satogrowth ve Super-growth doğal içerikli boy uzatma ürünleri