Şimdi Ara

Boy Uzatmak ve Fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, 17 yaşındayım. 1,70 boyunda 65 kiloyum. Boyumu uzatmak istiyorum. Fitness'a gitmemin bir faydası olur mu? Olmaz ise hangi sporu yapmalıyım?

• Yuzme basketbol ip atlamak barfix de asili kalmak vs vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitness'ın bir faydası olur mu? Ya da boy uzatma kuru benzeri şeylerin?
  • fitness fayfası olmaz.Uzatma kürüde saçma + para tuzagı. Barfiks asılmak çok önemli yaş 75 yolun yarsında adam 50 yaşında 12 cm uzamıs ve yakın arkadsınada uzatmıs boyunu micheaj jordonda uzamıs bu yöntem ile evine bir barfiks aleti al ve basla. Fitnessa gitme sağlıklı beslen ve boy uzatma egzersizleri yap evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

fitness fayfası olmaz.Uzatma kürüde saçma + para tuzagı. Barfiks asılmak çok önemli yaş 75 yolun yarsında adam 50 yaşında 12 cm uzamıs ve yakın arkadsınada uzatmıs boyunu micheaj jordonda uzamıs bu yöntem ile evine bir barfiks aleti al ve basla. Fitnessa gitme sağlıklı beslen ve boy uzatma egzersizleri yap evde.

egzersisleri atar mısın?
  • Boy uzatma egzersizleri daha çok omurgalarını açıp dik yürümeni filan sağlıyor. Birde vücuduna esneklik kazandırıyor. Bu sayede 1-2cm uzuyorsun. Onların yanından düzenli beslenip+uyuyup+haftada en az 3 kere yüzmeye gidersen uzarsın. Tabi bu işler biraz da genetik. Ayrıca doktora gidip kemik uçlarına baktırırsan uzaman durdu mu yoksa devam mı ediyor diye faydalı olur. Ona göre o da sana yol haritası çizer.
  • quote:

fitness fayfası olmaz.Uzatma kürüde saçma + para tuzagı. Barfiks asılmak çok önemli yaş 75 yolun yarsında adam 50 yaşında 12 cm uzamıs ve yakın arkadsınada uzatmıs boyunu micheaj jordonda uzamıs bu yöntem ile evine bir barfiks aleti al ve basla. Fitnessa gitme sağlıklı beslen ve boy uzatma egzersizleri yap evde.

Dostum barfiks aleti aldım 1 aydır falan sürekli kullanıyorum ama biraz dik durmak dışında bir faydasını görmedim bununla ilgili bildiğin egzersiz falan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCevdet

quote:

egzersisleri atar mısın?

aynen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Boy uzatma egzersizleri daha çok omurgalarını açıp dik yürümeni filan sağlıyor. Birde vücuduna esneklik kazandırıyor. Bu sayede 1-2cm uzuyorsun. Onların yanından düzenli beslenip+uyuyup+haftada en az 3 kere yüzmeye gidersen uzarsın. Tabi bu işler biraz da genetik. Ayrıca doktora gidip kemik uçlarına baktırırsan uzaman durdu mu yoksa devam mı ediyor diye faydalı olur. Ona göre o da sana yol haritası çizer.

daha yeni sakallanmaya bıyıklanmaya başladım. uzamanın durmadığını düşünüyorum yazdan bu yana 3 cm uzadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

quote:

Dostum barfiks aleti aldım 1 aydır falan sürekli kullanıyorum ama biraz dik durmak dışında bir faydasını görmedim bununla ilgili bildiğin egzersiz falan var mı?

Boy Uzatmak ve Fitness

12 cm uzamıs ters asılacan

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCevdet

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Boy uzatma egzersizleri daha çok omurgalarını açıp dik yürümeni filan sağlıyor. Birde vücuduna esneklik kazandırıyor. Bu sayede 1-2cm uzuyorsun. Onların yanından düzenli beslenip+uyuyup+haftada en az 3 kere yüzmeye gidersen uzarsın. Tabi bu işler biraz da genetik. Ayrıca doktora gidip kemik uçlarına baktırırsan uzaman durdu mu yoksa devam mı ediyor diye faydalı olur. Ona göre o da sana yol haritası çizer.

daha yeni sakallanmaya bıyıklanmaya başladım. uzamanın durmadığını düşünüyorum yazdan bu yana 3 cm uzadım

Sen yine de bir baktır. Zararını görmezsin aksine daha da yardım eder sana.

• quote:

quote:

quote:

Boy Uzatmak ve Fitness

Eyvallah,ben normalini zor yapıyorum ciddi ciddi ters biraz sorun olur.

Bu arada alacak varsa kapı arası barfiks aleti alsın hem uygun hemde çok dandik kapıya bile hasar vermiyor. ben kargo dahil 23 liraya almıştım.

• Banada lazim onerisi olan var mi

• quote:

quote:

quote:

Boy Uzatmak ve Fitness

Kitap internete düştü mü ?

• şu 6 ayda 7 santim uzattırdığını iddaa eden kitap gerçek mi? gerçekse internette var mı
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electric Blue

Barfiks işe yarıyor. Spor malzemeleri satan bir yerden kapı arasına almıştım, 3-4 haftadır günde 3 set yapıyorum. 2 cm uzama ölçtüm. Yaş 17 bu arada.

kaçarlı setlerden günde kaç defa?
  • fitness ile ilgili olarak da tatmin edici bir cevap alamadık henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.