Şimdi Ara

Boya Koruma mı ?? Araç Kaplama mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni opel astra 1.4 turbo aldım. araca boya koruma yaptırmak istiyorum biraz inceleyip arkadaşlarla konuştum. Birisi araç kaplamayı çok övdü. açıkçası bu konuda ayrıntılı bilgim yok. araç kaplama için kimisi altındaki boyaya zarar verir, kaplamayı çıkartırken sorun olur vs diyorlar. Sizin görüşleriniz nedir. amacım aracımı korumak ama ilerleyen zamanlarda mat siyah kaplama yapmak isterim çok hoş bir görünüm oluyor.
    Şu anda arada kaldım. şimdilik boya koruma yaptırıp ilerde mi kaplatsam acaba boyasına bir zarar verirmiyim ?
    Bu işlem için Ankarada nereleri önerirsiniz ?

• Eğer amaç aracın kaporta ve boyasını korumaksa kesinlikle araç kaplama derim.Boya korumanın birşeyi koruduğu falan yok.Yaptın mı güneş ışıklarını yansıtıyormuş da tozların kayarak düşmesini enlelliyormuş da suyu dökünce anında kuruyormuş da mış da mış...Ben kendim sonax ürünleriyle uyguladım ama öyle ahım şahım bir fark yok.Araç bir süre sonra toz da tutuyor,suyu tutmaya da başlıyor kirleniyor da.
    Eğer kaplamaya karar verirseniz önce boya koruma yapın ki kaplama sökülürken aracın boyasına zarar vermesin deniyor bu açıdan boya koruma önemli.
  • Peki bu araç kaplama konusunda deneyimi olan var mı bu kaplama sökülürken sorun oluyor mu ? ankarada nerede yaptırabilirim ?
  • GMG Garage en iyisi Ankara'da
  • GMG garage bu konuda aşmış durumda.işçilikleri 10 numara.
  • Aracınızı 10 sene boyunca kullanmayı düşünüyorsanız tamamen kaplama yaptırın. Ama 2-3 sene sonra satarım diyorsanız boşuna masraf yapmayın.
  • Ucuz kaplamacıya gidersen boyayı daha beter yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaplama işi aklıma yatıyor. ancak asıl takıldığım nokta şu bu kaplama kaliteli bir yerde mesela GMG garage önerilmiş orada yapılması halindede boyaya zarar verir mi ?? çıkartılırken sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

kaplama işi aklıma yatıyor. ancak asıl takıldığım nokta şu bu kaplama kaliteli bir yerde mesela GMG garage önerilmiş orada yapılması halindede boyaya zarar verir mi ?? çıkartılırken sorun olur mu ?

Hiç bir sorun olmuyormuş tabi boya orjinalse,sonradan boya işlemi uygulanmamışsa.Siz yine o firma ile irtibata geçin onlar daha net bilgi verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

kaplama işi aklıma yatıyor. ancak asıl takıldığım nokta şu bu kaplama kaliteli bir yerde mesela GMG garage önerilmiş orada yapılması halindede boyaya zarar verir mi ?? çıkartılırken sorun olur mu ?

hiçbir zararı yok. gmg de bizzat şahit oldum jetta nın kaplamasını söküyorlardı.
  • kesinlikle bir zararı yok kardeşim bende yaptırdım istanbulda. Sen nerdesin bilmiyorum ama benim yaptırdığım adreshttp://www.colorshift.com.tr/ burası tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan T.

kesinlikle bir zararı yok kardeşim bende yaptırdım istanbulda. Sen nerdesin bilmiyorum ama benim yaptırdığım adreshttp://www.colorshift.com.tr/ burası tavsiye ederim

Yeter yahu reklam yaptığın..
  • Hasan bende jantlara kaplama yaptırdım www.colorshift.com.tr'ten , jantların resmini en kısa sürede paylaşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve-25

Hasan bende jantlara kaplama yaptırdım www.colorshift.com.tr'ten , jantların resmini en kısa sürede paylaşacağım

Hasancigini onaylamak icin 5 Aralık'ta üye olmuş. 2 tane de mesajı var. Neymiş bu colorshift, uygulama yaptiran(!) konu acıyor. ucuz numaralar bunlar, firmanızın degeri dusuyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boya koruma vs bana para tuzağı geliyor işim olmaz. Baktım çok kötü oldu boyası 3-4 sene sonra komple kaplatırım aracı mis gibi olur.
  • Ankarada kaplama konusunda yarım edebilirim arkadaşlar.
  • Hasan T. H kullanıcısına yanıt
    selam müdür,

kaça yaptırdın ,bende citroen c4 var yeni ,ona yaptırmayı düşünüyorum
  • Aybbb kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olacaktı bu araca yapılan kablamalar deforme oluyormu ? Çizilme, yıpranma, yırtılma ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.