Bildirim
BOYA ÜZERİNDEKİ KİREÇ LEKELERİ HK.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürüne falan gerek yok, yıkama kurulama işiniz bittikten sonra, eski tişört ya da atletle bastırarak silin. Bez de boya da kuru olacak silerken, bişey kalmaz.
Benim araç da siyahtı öyle yapıyodum, şimdi hiç uğraşmıyorum, hatta yıkamıyorum bile bıktım siyah arabadan. -
Sonax hızlı cila veya sonax bsd çok rahat çıkarıyor, ayrıca güzel bir parlaklık veriyor. onun haricinde kil uygulaması yapabilirsiniz yıkama sonunda. -
Su ile sirkeyi karistirin cogunluk sirke olsun fısfıs siselerine dokun arabayi komple silin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sirke boyaya zarar vermez mi ? -
kil uygulamasını izledim çok başarılı görünüyor. Önerebileceğiniz bir kil varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mrakbulak
sirke boyaya zarar vermez mi ?
Haftada bir arabayi komple yikardim sirkeyle 1 ay oncesine kadar simdide camlari siliyorum her yikadiktan sonra. Su ile karistirin skın silin ben suyla bile karistirmiyorum bazen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
http://www.aliexpress.com/item/Luxury-30-30cm-Car-Magic-Clay-Cloth-Clay-towel-Magic-Shine-Cleaning-Clay-Cloth-Normal-Material/32525864235.html
ben bunu aldım kullanıyorum, ilk defa kullandığım için iyi mi kötü mü bilemeyeceğim benim işimi görüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X