Şimdi Ara

Boyadan anlayan var mı? Yardım Dh! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
99.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Airbus A380

yabancı ülkelerde evin tüm tamiratını ev sahipleri aynı bir hoby olarak büyük bi zevkle yaparlar neden sende o boyacıya verceğin parayı gidip boshc marka havalı boya tabancası alıp yapmıyorsun fiyatı 200 tl falan elektrik süpürgesi gibi tipi var al ondan hem zevklide olur kendin başardığın şey daha zevklidir ayrıca tr de işçilik vasat olduğundan her boyacı titiz çalışmaz üstüne birsürüde para alır işini tr de özeyen pek yok. Yinede sen bilirsin ama kendi duvarını tabancayla boyaman daha iyi olur. Boya işi zevklidir.

Bosh un en ust modelını 5000 i aldım tavsıyelerın var mı ?
  • en son hangi boya markasında karar kaldık. bende almayı düşünüyorum de..duvar alçılı bende..nefes alan boya hangisidi?
  • Tavanları boyatmak, salon tavanına da fasarit yaptımak istiyorum,boyacı boyayı 500'e yaparım, fasarit de 450'e olur dedi.

Verilen fiyatlar iyi mi ?

http://www.elis.com.tr/urun/tek-tavan_377.aspx?CatId=265

Bir kutu bundan alıp kendim girişsem yapabilir miyim acep ?
  • Benim naçizane tavsiyem; parası olan veya "sıkışırım yeterki iyi olsun" diyenlere tek önerim Polisan X1 boyadır.

Metal dışında her yüzeyde bu boya ile kutu arkasındaki inceltme talimatlarının dışına çıkmadan 2-3 kat (2. katta %100 örtüyor) uygulama yaptım ve diyebilirim ki "bundan daha iyisi yok". En son kızıma plastik aksamlarıda olan MDF den bir bebek evi yaptım ve bu boyanın pembesi ile 3 kat boyadım. Kızım bu evin üstüne su döktü, yetmedi döktüğü suyu temizlemek için evi yıkadı : )), üstüne resimler yaptı. Sonrasında biz yaptığı resimleri Cif ile temizledik, "bak sana yeni ev" dedik : ). Yani yapmadığımızı bırakmadık ama ev ne su yüzünden şişti veya zarar gördü, ne de Cif v.b maddelerden etkilendi. Lekeler kolayca geçti. Bu boya verdiğiniz parayı kat ve kat fazlasıyla amorti ediyor.

Sanıyorum ki iyi bir boyacı ve Polisan X1 kullanımı sonrası boyanan yüzey 20 sene tekrar boya istemez. Sağlıklı seçimler yapmanız dileği ile ...

• Hocam duvar pürüzlü ise önce sıva çekilir.Seten boya alma hava geçirmez,su bazlı alabilirsin.
  • Merhabalar konuyu biraz hortlatcam ama bende evimi boyamayı düşünüyorum hangi boyayı öneriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.