Şimdi Ara

BOYALI ARAÇ ALICAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi polo var 2013 model komple boyalı tavan dahil olmak üzere ama bagajda yarım parça boya var ama kazalı olan pert olan eden araçlara gore 10.000 tl yakın daha uygun fiyatı var sizce alınırmı ?

• komple boyalı ama bagajda yarım parça boyalı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A L I N M A Z
  • fiyatı normal kazalı araçlara gore 10.000 daha dusuk ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan3510

fiyatı normal kazalı araçlara gore 10.000 daha dusuk ama

Hemen al o zaman. Kaçırma....
  • Gökhan3510 G kullanıcısına yanıt
    arabayı 20 yıl kullanacaksan alınır ama 3-5 yıl sonra satarken zor satarsın ve o zamanki değerinden de oldukça aşağıya satarsın.
  • 3 yilda arabanin turşusu cikmis anlasilan. Bence uzaklaş oradan gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazali araci disarda kendin yaptirirsan pert kaydi olmaz ama bir ekspere bakar adam gibi usta işlemleri sana kayit olmadan da soyler.

Yani mesele kayit degil onu geçin bu araç kazalidir ve aracin butunlugu bozulmuştur.kimse keyfinden araç heleki tavani asla boyatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Ekim 2016; 11:37:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmişini birebir bilesen alınır ancak bilmiyorsan iyi düşün bence
    Misal bir tanıdık ilk aracı corsayı daha aldığının ilk ayı geri şekilde 1,5 metrelik apt boşluğuna düşürdü, bagaj bile tam ezilmemişken tavan sacı, bagaj değişti ve arka çamurluklar boyandı, sonra ara ara küçük sürtmeler falan derken şuan araçta boyanmadık bir yer kalmadı ve tahmini toplamda 20 civarı hasar kaydı da vardır, he bu aracı bana 10.000 uyguna verseler alır paşa paşa 5 sene binerim çünkü motorunda şaşisinde bişey olmadığını biliyorum
  • Copy paste olmasın hocam dikkat edin tavani ya da arkası baska araca ait olmasın :) Bence hic bulasmayin butcenize uygun başka araclara bakın.

• butcem normal poloyada yetiyo 2011 sonrası 1.6 yada 1ç4 dizel polo düşünüyorum 42.000 kadar bütçem var o araç 25.000 tl dı
  • ucuz etin yağnisi yavan olur hızla uzaklaşın oradan bence kullanırken keyif bile vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

ucuz etin yağnisi yavan olur hızla uzaklaşın oradan bence kullanırken keyif bile vermez

oyle yapıcam bu gidişle teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.