Şimdi Ara

Boyanmış bir aracın değer kaybı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konuda değişik bakış açıları var 94 model şahini bir galeriye götürmüştüm altına girdi üstüne cıktı baktı baktı "ama bu araç boyalı" dedi.
  • malesefki ulkemizde boya kaporta isleri avrupadaki gibi duzgun yapilmiyor. kisa surede sorun cikiyor. Duzeltme degistirme isleriyse hic. bu yuzden halkimiz da kazali araca soguk bakiyor. ben bu durumu normal karsiliyorum.

isini duzgun yapan servis/usta vardir eminim ama bu da digerlerinin icinde kurunun yaninda yaniyor.

en ufak boyasi olan araci alacak kullanici da acaba diyerek korkuyor. boyasiz olanlara yoneliyor. bu da boyali araclarin fiyatini dusuruyor. sigortadaki risk/prim olayi gibi bi sistem calisiyor. ustalar isini duzgun yaptikca bu durumun duzelicegine inaniyorum, fakat yakin zamanda olabilecegine cok ihtimal vermiyorum.
  • Tavanı boyalı araba hiç değilse %25 değer kaybediyor
  • Değer kaybından ziyade potansiyel müşteri kaybı daha çok korkutuyor insanı.

Boyasız olarak ilan verdiğinizde aracınızla herkes tereddütsüz olarak ilgileniyor. Boyasız araçlarımı servise bile gösterilmeden sattığım çok olmuştur. Ama boyalı, hele hele komple boyalı bir aracı arayıp soranlar genelde yarı fiyat teklif eden kurtlar oluyor ki onlarla uğraşmak, muhattap olmak değer kaybından daha da acı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Değer kaybından ziyade potansiyel müşteri kaybı daha çok korkutuyor insanı.

Boyasız olarak ilan verdiğinizde aracınızla herkes tereddütsüz olarak ilgileniyor. Boyasız araçlarımı servise bile gösterilmeden sattığım çok olmuştur. Ama boyalı, hele hele komple boyalı bir aracı arayıp soranlar genelde yarı fiyat teklif eden kurtlar oluyor ki onlarla uğraşmak, muhattap olmak değer kaybından daha da acı...

Boyalı deyince,o kurtlar,hemen yara almış aslanın başına üşüşüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.