madem binecek diye korkuyordum niye aldın hevesini almak istiyosan araç kirala falan veya sakla
quote:
Orijinalden alıntı: dangershark
madem binecek diye korkuyordum niye aldın hevesini almak istiyosan araç kirala falan veya sakla
o baba bence oğlunun bununla başkalarının ya da kendi canını yakmasının önüne geçmek için bu cümleyi sarf etmiş olabilir bir de mevzuya bu açıdan bakılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: KARATAHTA
o baba bence oğlunun bununla başkalarının ya da kendi canını yakmasının önüne geçmek için bu cümleyi sarf etmiş olabilir bir de mevzuya bu açıdan bakılabilir.
Alıntıları Göster
mutlaka bı nedenı vardır ne sekılde gordu onu kullanırken bunuda dusunmek lazım bu tur aletler herkseın kullanabılcegı seyler degıl sıradan araba degıl sonucta..... bunu alan baba yok yere satmaz arabayı benım dusuncem....
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
mutlaka bı nedenı vardır ne sekılde gordu onu kullanırken bunuda dusunmek lazım bu tur aletler herkseın kullanabılcegı seyler degıl sıradan araba degıl sonucta..... bunu alan baba yok yere satmaz arabayı benım dusuncem....
Alıntıları Göster
Ya kardeşim alırken düşünmedi mi o baba bunu. Şu eziyet evlada yapılırmı direk intihar sebebi diye düşünmekten alamıyorum kendimi. O çocugun yerinde olmayı istemezdim
quote:
Orijinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe
Ya kardeşim alırken düşünmedi mi o baba bunu. Şu eziyet evlada yapılırmı direk intihar sebebi diye düşünmekten alamıyorum kendimi. O çocugun yerinde olmayı istemezdim
Alıntıları Göster
yoo,takas düşündüğü arabalara bakın,cayenne falan. tatmin eder yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
Alıntıları Göster
Belli ki cocugun bı soytarılıgını gordu
adam sıfırına bi dünya para vermiş almış alırken esirgememiş
elbet satmasının bır sebebi vardır.
Zaten daha güvenli oldugunu dusundugu jipler ile takas yapmak istiyor.
Yuh'lanacak bir durum yok ortada
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Alıntıları Göster
Siz de olaya hemen atlamışsınız. Belki adam pazarlama stratejisi uyguluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Alıntıları Göster
Niye yuh diyorsunuz?Adam istediği gibi alır satar.Demek ki çocuğuna uygun bulmadı.Belki de masum görünen çocuğuna bu arabayı verince,bir anda trafik canavarı oldu,iyiliğini düşünüyor işte.
Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapılmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Niye yuh diyorsunuz?Adam istediği gibi alır satar.Demek ki çocuğuna uygun bulmadı.Belki de masum görünen çocuğuna bu arabayı verince,bir anda trafik canavarı oldu,iyiliğini düşünüyor işte.
Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapılmamalı.
Alıntıları Göster
Bana da böyle bir şey verseler bende yerimde duramam tabisatması iyi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: .:Power:.
Bana da böyle bir şey verseler bende yerimde duramam tabisatması iyi olmuş
Alıntıları Göster
böyle babalık olmaz yahh
quote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
böyle babalık olmaz yahh
Alıntıları Göster
Baba beni yarışa gönder
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Baba beni yarışa gönder
Alıntıları Göster
evin tek oğludur. değerlidir
arkadaşımın annesi de 3.25 hardge sini bıraktırıp 206 xs aldırmıştı yalvara yalvara
quote:
Baba beni yarışa gönder
Alıntıları Göster
Demek ki arkadaş hem kendi canını hem de diğer insanların canını tehdit edecek hareketlerde bulunuyormuş,babası da satıyor işte. haketmiş yani
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
arkadaşımın annesi de 3.25 hardge sini bıraktırıp 206 xs aldırmıştı yalvara yalvara
Alıntıları Göster
İlandaki resimlerden biri S&S 'den biri Garanti otomotiv diye bir yerden, diğeri de internetten bir yerden alınmış..
quote:
Baba beni yarışa gönder
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Baba beni yarışa gönder
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Baba beni yarışa gönder
Alıntıları Göster
aklına sağlık demeli,
hersene bir mini cooper'lı üniversite öğrencisi kaza yapıp yaşamını kaybediyor.
akıllar zaten karış havada, araba kullanmaktan bihaberler, kimi elde telefon mesaj yazıyor, kimi makyaj tazeliyor, madem çocuğunun adam gibi araba kullanmasını sağlayamıyorsun , 0-100ü 12 saniyelerde bir jip alacaksın, bu kadar basit.
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
Alıntıları Göster
Çok mantıklı, ben de yaşayarak görüyorum bunu malesef evin tek oğlu olarak
"DİZEL RANGE SPORT ,RANGE VOGUE ,PORSCHE CAYENNE,TURU JEEPLERLE TAKASDA DUSUNULUR" yazılmış ilanda, adam haklı tabi bu araçla çocuğunu tehlikede hissedeceğine daha büyük ve tehlikeden uzak tutabilecek araçları almayı düşünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: alikum
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
aklına sağlık demeli,
hersene bir mini cooper'lı üniversite öğrencisi kaza yapıp yaşamını kaybediyor.
akıllar zaten karış havada, araba kullanmaktan bihaberler, kimi elde telefon mesaj yazıyor, kimi makyaj tazeliyor, madem çocuğunun adam gibi araba kullanmasını sağlayamıyorsun , 0-100ü 12 saniyelerde bir jip alacaksın, bu kadar basit.
Alıntıları Göster
Allah babasını başından eksik etmesini delikanlının
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Demek ki arkadaş hem kendi canını hem de diğer insanların canını tehdit edecek hareketlerde bulunuyormuş,babası da satıyor işte. haketmiş yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Duratorq
Bu kadar basit işte. Ben de her nekadar çok sakin araba kullansam ve evdekiler bunu bilse de babamın bana güçlü bir spor araba almak isteyeceğini sanmam. Çoğumuz genciz sonuçta, ve ailelerimiz üzerimize titriyor. Adam da doğrusunu yapıyor.
Benzerini ben de yaşadım. Motor istiyorum dediğimde evde bir dayak yemediğim kaldı, gerçi sonra izin verdiler ama o kadar gönülsüzce verdiler ki izni, ben de vazgeçtim motordan.