Şimdi Ara

Böyle banka olmaz olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meb'e bağlı öğretmenim. Kurumum bu lanet olasica sekerbank ile anlaşmis. Şimdiye kadar hiçbir problemimi çözemediler. Bugün itibariyle maasimin yatmasi gerekiyordu. Bordrosu bile çıkmış ama hesaba para geçmemiş. Bir saattir o bi halta yaramayan musteri temsilcilerinden birine ulaşmaya çalışıyorum telefonla. Ama açan yok. Menüde zaten sorununuzla ilgili musteri temsilcisine bağlanacak bir opsiyon sunmuyorlar. En son çare kayıp çalıntı hattını tusladim. Tam 4 dakika o lanet müziği dinledim ve açan olmadı. Daha da bekleyemedim. Böyle ciddiyetsiz bir kurum olamaz. Benim maasimi bugün cekmem gerekiyor kredi ödemem gecikti zaten. Belki maaş başka hesaba yattı. Ama karşımda bu sorunumla ilgilenecek muhattap yok. Ben okulumun çok mantıklı(!) Kararı neticesinde bulaştim bu lanete. Sizler sakin bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Meb'e bağlı öğretmenim. Kurumum bu lanet olasica sekerbank ile anlaşmis. Şimdiye kadar hiçbir problemimi çözemediler. Bugün itibariyle maasimin yatmasi gerekiyordu. Bordrosu bile çıkmış ama hesaba para geçmemiş. Bir saattir o bi halta yaramayan musteri temsilcilerinden birine ulaşmaya çalışıyorum telefonla. Ama açan yok. Menüde zaten sorununuzla ilgili musteri temsilcisine bağlanacak bir opsiyon sunmuyorlar. En son çare kayıp çalıntı hattını tusladim. Tam 4 dakika o lanet müziği dinledim ve açan olmadı. Daha da bekleyemedim. Böyle ciddiyetsiz bir kurum olamaz. Benim maasimi bugün cekmem gerekiyor kredi ödemem gecikti zaten. Belki maaş başka hesaba yattı. Ama karşımda bu sorunumla ilgilenecek muhattap yok. Ben okulumun çok mantıklı(!) Kararı neticesinde bulaştim bu lanete. Sizler sakin bulasmayin

Buraya yazacağınıza maaş alacağınız şubeye giderek sorabilirdiniz.

• sonuc ne oldu nasil hallettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.