Şimdi Ara

BÖYLE BERBER OLMAZ OLSUN(PİŞMANLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim peder saçı sakalı düzletmemi istiyordu yarın bayram diye dedik kırmayalım sakalı falan kestim fauller ve ense kılları kaldı onun için bari berbere gideyim dedim fix gittiğim berber kalabalıktır ve yürümeyim diye mahallede ki berbere daldım ve pişmanım faullerin içine etti yamuk kesti bildiğin birde üstüne 3 lira aldı gelde sövme,bunlara ustalık belgesi verenin ben... saçı sadece makina ile kesmeyi bilen ahmaklar lanet olsun size berberim diye geçinen herifler

• kardeş dukkan yogundu aceleyle oldu.ayip ediyorsun gel duzeltelim.1 liranı daha alırım ama.makina sonucta elektirik yakiyii..
  • o sen miydin yoksa
  • Senin yine iyiymiş. Bizim mahalle berberi, arkadaşın enseyi böyle yapmış. Ben de dalga geçmek için şu çalışmayı yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Senin yine iyiymiş. Bizim mahalle berberi, arkadaşın enseyi böyle yapmış. Ben de dalga geçmek için şu çalışmayı yapmıştım

ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Bizim peder saçı sakalı düzletmemi istiyordu yarın bayram diye dedik kırmayalım sakalı falan kestim fauller ve ense kılları kaldı onun için bari berbere gideyim dedim fix gittiğim berber kalabalıktır ve yürümeyim diye mahallede ki berbere daldım ve pişmanım faullerin içine etti yamuk kesti bildiğin birde üstüne 3 lira aldı gelde sövme,bunlara ustalık belgesi verenin ben... saçı sadece makina ile kesmeyi bilen ahmaklar lanet olsun size berberim diye geçinen herifler

lütfen "faul" demeyin şuna.

favori
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

o sen miydin yoksa

Evet bendim akşama camlarını indireceğim haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.