Şimdi Ara

Aşk diye bir şey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Madem aşk diye bir şey var, nasıl oluyor da benim bir tane bile sevgilim olmadı bugüne kadar? Nasıl oluyor da bazı erkeklerin hiç sevgilisi olmuyor? Eğer gerçekten aşk diye bir şey olsaydı, bu kadar insan arasından illa ki bir tanesi seni sevdiğini söylerdi ve seninle sevgili olmaya çalışırdı. Olaylara artık çok farklı bir boyuttan bakıyorum. Aşk diye bir şey yok ve hiçbir zaman var olmadı. Aşkın tanımını doğru yapalım. Aşk, karşılıklı çıkar ilişkisine dayanır. Erkek ya da kız, taraflardan birisi, partnerine istediği şeyleri veremiyorsa (yakışıklılık, para vs.), aşk diye bir unsurun varlığından söz edemeyiz. Kısacası: "Aşk çıkar ilişkisidir." Bunu asla unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zırla nasıl olsa DH konudışı ağlama duvarı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ekim 2019; 11:14:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm karıları ben kaptım size kalmadı ahahah
  • ZÜLÜM karilari LOOK OVER THERE

• Beni kapamamissin

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Profil fotonda ki avrat kim

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Beni kapamamissin
    sen karı değil, güzel bir bayansın. ve zaten benimsin sadece farkında değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 31 Ekim 2019; 12:23:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osurukman31 kullanıcısına yanıt
    Avril Lavigne

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşk çıkar ilişkisi değildir, aşk sana uğramamışsa aşkın ne günahı var Ummadığın anda ummadığın şeyler yaşarsın, bilemezsin.
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    .......,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ekim 2019; 21:35:54 >
  • İnsanlar arasındaki hormonların kandırmacasıdır. Aşk dediğimiz şey ulaşılamayana duyulan sonsuz ve şiddetli sevgidir. Edebiyata aşk, müziğe duyulan aşk, sanata duyulan aşk, Allaha duyulan aşk vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A112A26DD -- 31 Ekim 2019; 15:25:2 >
  • Vardır.Evrimsel psikolojiden uzak durun.Zihninizi zehirliyor
  • Ezik olduğun için

• Gerçek aşk dedikleri şey, içten gelen bir duygu değil mi? O duyguyu senin kontrol edememen gerekirdi, eğer dedikleri gibi gerçek aşk diye bir şey olsaydı. Yani karşındaki kişinin kişilik özellikleriyle alakalı bir şey olmazdı eğer gerçek aşk diye bir şey olsaydı. Bir kız seni tanıdıktan sonra senden herhangi bir şekilde "faydalanamayacağını" anlayınca aşık olmaktan vazgeçiyor o halde. Bu da "gerçek aşk"ın olmadığının kanıtıdır. Gerçek aşkın var olma ihtimali sıfır çünkü gerçek aşk diye bir şey olsaydı, aşık olacağın kişiye karar veremezdin, içinden aşık olma isteği gelirdi ve birden aşık olurdun karşındaki insanın kişilik özelliğini falan düşünmeden, çünkü içten gelen bir şey denmiyor mu bu "gerçek aşk" için? Kızın içinden gelen bir duyguyu, sırf karşısındaki erkek "ezik" diye reddedeceğini mi zannediyorsun? İşte, tam da burada diyorum ki, gerçek aşk dedikleri şey palavradan ibaret. Bu güne kadar binlerce kız tanımışımdır ama bir tanesi bile bana aşık olmadı. En az bir tane kız bana aşık olmuş olsaydı (güzel kızlardan bahsetmiyorum, herhangi bir kız) işte o zaman gerçek aşktan bahsedebilirdik. Gerçek aşkta, bir kişiyi daha tanımadan bile aşık olabilirsin çünkü içten gelen bir duygu olarak tanımlanıyor. Ama öyle değil işte. Gerçek aşk diye bir şey yok. İnsanların uydurduğu yalan aşk var, o da çıkar ilişkisine dayanıyor. Diyeceklerim bu kadar. Siz kendinizi kandırmaya devam edin.

• Katılıyorum aşk falan yok yakışıklı isen veya paran varsa aşk yoksa sapık tecavüzcü , vs oluyorsun

• İki serçenin aşkı bile birini kedi yutana kadar.

İnsan ırkı bilince ulaştı diye kendini bir halt zannediyor oysa içgüdü olarak hayvanlardan bir farkı yok.
  • cahil plebianlar bilimsel olarak anlatıyım size aşk denen şey aslında bir çiftleşme dürtüsüdür erkek/kız farketmez herkes kendine bir partner seçiyor istemsizce hormonlarıyla ilk görüşte aşk gibi şeyler bundan ibarettir.
    Ama zaten uzun zamandır takıldığın biriyle aşk yaşamaya başlıyorsan bu kural tam olarak geçerli olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ekim 2019; 19:34:24 >
  • aşk kadınlarda yok bence, bu sebeptendir ki en az dengi dengine evlilikler olur, siz hiç mesleği doktor olan bir bayanın iş yerindeki bir çaycıyla aşk yaşayıp evlendiğini gördünüz mü, tabi ki hayır, doktorlardan birini bulup evlenmiştir muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.