Shangai üniversitesindeki bir öğrenci sevgilisine aşkını akıl ermez şekilde anlatmak istedi... Ve ne yaptı ?? üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğreenciye çikolatalar vererek akşam saat 08:00 de ışıklarını açmalarını ya da kapatmalarını istedi. Gerisini resimden izleyin... Gerçekten nefes kesici! Geç saatlerde yüzlerce öğrenci insanın bildiği en yüce duygu olan "Sevgi" tarafından yaratılan bu sanat eserini görmek içiin bir araya geldi.
mükemmel yaaaa
Müthiş
çok zekice, + photoshop..
bi insan birini bu kadar sevebilir mi?
Abi kız nasıl tepki verdi ben asıl onu merak ediyorum. Bunları yaptıktan sonra Kız "aman bırak be o salağı " derse
yok be aga böle bir şeye hayır diyecek kız pek yoktur piyasa tabii böle birşeyi de yapacak erkek (daire başına para off deli para vermiştir herif)
adamin her halde cikolata fabrikasi var
ne parası mesai bitiminde yapmıs
ya neden bole bıgunde gozume hep bu tıp mesajlar carpıyo sevıyorum senı bı tanem..ozledım senı
bende özledim ama yapacak bir şey yok cumartesiyi bekşliyorum sabırsızlıkla nerdesin??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme