Ekran Kartı : MARS II GX580 DirectCU II GDDR5 3GB 768Bit(384Bit-2) Nvdia GeForce Ekran Kartı [ x4 SLİ ]
HDD : 230GB Revo Drive PCI-E SSD (530MB-450MB) Solid State Disk
Kasa : THERMALTAKE VN10001W2N LEVEL 10 GT FULL TOWER OYUNCU KASASI
Monitör : ASUS 23" VG236H 3D LCD MONİTÖR
Klavye : LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD
Power Suply : XIGMATEK NRP-HC SERİSİ 80PLUS 1500W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) 2 ADET
Beyler toplam fiyat 25 30 milyarı aşkın tamamen hayal ürünü kimse böyle bir sistem almaz tabikide değmez araba alırım o paraya ben ama böyle bir sisteminiz olsa neyapardınız oyun konusunda özellikle
Peki ben sana soruyorum 4 slotlu hayali anakarta aldığın hayali 6 tane 4gb lık ramin 4 ünüde slotlara takınca elinde kalan 2 tane 4gb lık rami napardın ?
Ya da 4 tane Mars II alıp da SLI köprüsü ile 4'ünü bağlayamadığını görünce napardın?
tabiki bize verridi
Ahahha :D 3 arkadaşın yorumlarada güldüm valla haklılar :D:D
4 tane mars için 3500 watt psu lazım :D 1 mars 750 watt tüketio
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Peki ben sana soruyorum 4 slotlu hayali anakarta aldığın hayali 6 tane 4gb lık ramin 4 ünüde slotlara takınca elinde kalan 2 tane 4gb lık rami napardın ?
Peki bende sana soruyorum hayal ürünü dememe rahmen sen cidden böyle bir sistemin alınacagını düşünerekmi yorum yaptın ?
Beyler farkındaysanız OLSA dedim olur demedim
ayrıca level 10gt kasaya 2 psu nasıl sıgdırılır
tam yurdum ınsanı sıstemı olmus
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Araştır : ASUS MAXIMUS IV EXTREME INTEL P67(B3) SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 ANAKART
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
ayrıca level 10gt kasaya 2 psu nasıl sıgdırılır
tam yurdum ınsanı sıstemı olmus
Yok ben hayalı sistem dedim vallahi gelişi güzel en pahalılarını koydum arkadaş hayali anakart demiş'de 4 slot hayalı kart demek istedi onu kanıtladım sanırsam
ASUS MAXIMUS IV EXTREME INTEL P67(B3) SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 ANAKART araştırsın