Şimdi Ara

Böyle bir fiyat artışı yok, galerici içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Favoriye eklediğim bir ilan vardı fiyatı ilk 399 bin'di sonra 419 bin'e çıktı sonra inanılmaz bir şekilde 600 bin'e çıktı. Evet yanlış duymadınız %50 bir artışla tam 600 bin. Daha önce de fiyat artışlarına denk geldim ama bunun gibisini görmedim. Sizce bu galerici ne yapmaya çalışıyor :)
    Böyle bir fiyat artışı yok, galerici içerir

• Aklınca piyasayı şişirmeye çalışıyor uyanık.

Emlakçılar da böyle, 450 eden eve 800 yazıp piyasa şişiriyorlar. Amaçları satmak değil, piyasayı yükseltmek.

Bu dönemde rüyalarında şişirirler o günler eskide kaldı. Artık kimsede para yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sanki bir yere takasta vereceklermiş gibi geldi. Bu yüzden "Bak benim araba 600 bin" demek için yükseltmiş olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu model araç sayısında azalma varsa sahibinden. com gibi sitelerede, fiyatı bu nedenle de yukseltiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV belirsizliği nedeniyle aracı satamıyorsa eğer görenlerin çok pahalıymış deyip aramaması için bu fiyatı koymuş olabilir.. belirsizlik ortadan kalktığında fiyatı değiştirir, yani ilanı silmemek için böyle yapıyor olabilir.
  • şişirin bakalım balonları, yakında elinizde balon kalmayınca ne yapacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.