Şimdi Ara

böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum acil yardımm char gidiyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıd ve passı yazıyorum charda birinin olduğunu gösteren uyarı geliyor confirme basmama rağmen chara giremiyorum aynı uyarı tekrar tekrar geliyor şifre değiştirdim her şey yaptım ama yine aynı acil yardım lütfenn..

• serverlarda bi sorun var galiba oyunda iken dc yediysen askıda kalmıs olabilir.serverlar düzelene kadar giremessin.dedigim gibi olduysa tabi....
  • çar asılı kalmış.Korkma eğer hack olsaydı ilk confirm dediğinde oyundaki adamı dc ederdin.Biraz sabırlı ol.Serverlarda sorun var şuan.Bi kaç saatde düzelir
  • saolunda başka bir yerden girsem düzelirmi? birde sorun falan çıkmaz demi askıda falan
  • başka bir yerden girsen faydası olmaz.Çünkü senin çar şuan oyunda server da.Server da bug da kaldı.bug düzelene kadar giremessin.Sen 2. server a dayken dc yedin demi.A2 D2 X2 B2 C2 veya O2 den dc yedin değilmi?
  • askıda kalmış korkma.
  • ya arkadaşlar nerdeyse 8 saatir chara girmiyordum geldim baktım hala aynı şey yani sizin deyimizle askıda uff ne zaman düzelir yaa kardeş 2. server demişsin de 2 değil e1de dc yedim ve sorun devam ediyor arkadaşlar yardım plss.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar böyle birşeyle daha önce karşılaşan veya iyi bilen biri varsa aydınlatırsa çok memnun olurum
  • Askıda kalmışsın olm
  • ya tamam hadi askıda kalmışımdaa biri dedi 2-3 saate geçer 8 saat noldu nolcak şimdi?? daha ne kadar beklerim sizce?
  • expteysen belki expe yatarsın başka bir şey olmaz
  • o bir şey değilde sorunun geçmesi baya sürermi?
  • fire drake gelmeden önce benim bir ark 3. serverda dc yemişti o arada 3. serverı 2 3 gün kapattılar .
    o serverda dc yiyen herkes 3 4 gün ooyuna giremedi asılı kalmıştı charları
    sonra 3. server geldi oyuna girdi tekrar
    şimdi sana bişey soracam senin char 3. servarlar gittikten sonramı asılı kaldı yani en son bıraktığında charı 3. serverdamıydı
  • ya yok bugün e1 de ardreamdaydım dc yedim ve sonra bu sorun oldu
  • bugün olduysa res gelene kadar bekliyecen o zaman gece belki gelir res
  • hmm anladım saol kardeş inş. fazla uzun sürmez zaten gündüz 10 dk.da bir dc yiyorum bir gece oynayabiliyordum.
    bir de siteye giriş yaparken kullanıcı adı şifre yanlış diyor bununla bir alakası varmıdır?
  • sorun devam ediyorr...
  • Aynı sorun biraz önce benim de başıma geldi..
    E1'de dc oldum..(pat diye ansızın)
    girmeye çalıştım askıda kalmış...
    5 dakka sonra denedim tekrar... Girdi..Dedim E1de sorun var E2ye gireyim... E2de karakter seçme ekranı geldi.
    Seçtim pat dc... hala giremiyorum. Yarım saat oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.