Şimdi Ara

Böyle bir sınavı geçmek için ne yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ydy.deu.edu.tr/wp-content/uploads/2016/05/DENEME-2-AAA.docx

Merhabalar 55 almam lazım erasmus için.

Bu yaz beginner düzeydeydi seviyem.Murat kurt english grammer today kitabını bitirdim şuan penguin readers hikayelerini okuyorum(yeni başladım)cambridge testinde 25/10 yaptım bayağı zor geldi kelimeler vs.bu sınavda da öyle üstten göz attım paragraflara falan pek de kolay gelmedi açıkçası.sınav nisan ayında önerileriniz nedir arkadaşlar?İnternette 1000 e yakın böyle erasmus soruları var ne yapmam gerek kararsız kaldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dosya açılmıyor.
    Şunu özellikle belirteyim sen de bunu incele bakalım sonuç ne çıkacak?
    Okudunuz penguin reader kitaplarındaki kelimelerle sınavda çıkan kelimeler farklı mı?
    Çünkü bu tarz seviyeli kitaplarda basit hikaye ve romanlar var.Sınavlarda artık daha güncel kelimeler çıkıyor.Bunu incele.Sınava yönelik alanlara ait kelime öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Dosya açılmıyor.
    Şunu özellikle belirteyim sen de bunu incele bakalım sonuç ne çıkacak?
    Okudunuz penguin reader kitaplarındaki kelimelerle sınavda çıkan kelimeler farklı mı?
    Çünkü bu tarz seviyeli kitaplarda basit hikaye ve romanlar var.Sınavlarda artık daha güncel kelimeler çıkıyor.Bunu incele.Sınava yönelik alanlara ait kelime öğren.

https://yadi.sk/i/CuEftbF-3MYJxS

Hocam yandex diske attım buyrun..yani hem grammer bayağı yanıltıyor hem de mesela ilginç kelimeler var çadır gibi örneğin yada zor kelimeler oluyor böyle çok kilit yerlerde bu nedenle kaçıyor paragraf direk.arzu ederseniz üstten bakabilirsiniz sorulara...penguin readers daha sade evet..yani olmazsa olmaz geçebilmeliyim.kelimelerde de sıkıntım var açıkçası..yani temel şeyleri biliyorum hocam ama şu sınavda çadır falan sormuş bildiğin

• http://www.yargiyayinevi.com/Erasmus-Exams-vocabulary-grammar-and-reading-for-yargi-yayinlari.html

Bu kitap iş görür mü sizce hocam

Erasmus için hazırlamışlar galiba

• Yada çözümlü bir ingilizce soru bankası mı önerirsiniz hocam?

• qazwsx21 Q kullanıcısına yanıt
    Kitaplar konusunda bilgim yok,inceleyip görmedim o nedenle bir öneri veremiyorum.Bu konuyu arkadaşlarınıza ya da hocanıza sorun.
    Fakat özellikle size sordum kelime konusunu.Tıpkı düşündüğüm gibi cevap verdiniz.
    Artık günümüzde İngilizce veya başka dil öğrenmek için seviyelendirilmiş eserler işe yaramıyor.Çünkü kullanılan kelimeler sınavlar için vs kullanılan kelimeler değil.
    Bu nedenle sınavlarda çıkan konuları belirleyin.O konularda okuma çalışmaları yapıp kelime öğrenin.
    Gramere çok fazla detaya girmeyin.Zaten süreniz de az sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

Yada çözümlü bir ingilizce soru bankası mı önerirsiniz hocam?

Hocam bence deneme sınavları çözün yds sınavlarına yönelik. Kelime bilginiz artar.

Siz ayrıca kelime bilgisine yönelik kaynak gibi birşey mi arıyorsunuz bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Kitaplar konusunda bilgim yok,inceleyip görmedim o nedenle bir öneri veremiyorum.Bu konuyu arkadaşlarınıza ya da hocanıza sorun.
    Fakat özellikle size sordum kelime konusunu.Tıpkı düşündüğüm gibi cevap verdiniz.
    Artık günümüzde İngilizce veya başka dil öğrenmek için seviyelendirilmiş eserler işe yaramıyor.Çünkü kullanılan kelimeler sınavlar için vs kullanılan kelimeler değil.
    Bu nedenle sınavlarda çıkan konuları belirleyin.O konularda okuma çalışmaları yapıp kelime öğrenin.
    Gramere çok fazla detaya girmeyin.Zaten süreniz de az sanırım.

Hocam teşekkürler cevap için öncelikle...aslında work and travel de düşünüyorum.şuan friends dizisini orijinal dil ve ingilizce alt yazı seçeneğiyle izliyorum umarım katkısı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: newreader

quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

Yada çözümlü bir ingilizce soru bankası mı önerirsiniz hocam?

Hocam bence deneme sınavları çözün yds sınavlarına yönelik. Kelime bilginiz artar.

Siz ayrıca kelime bilgisine yönelik kaynak gibi birşey mi arıyorsunuz bu arada?

Cevap için öncelikle teşekkürler hocam...valla açıkçası ben de ne aradığımı bilmiyorum tam olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.