slmlar, yeni bir sistem topladım ancak şöyle bir sorunum var, klavye ve mouse düzenli aralıklarla takılıyor, mesela birşey yazarken veya çalışırken sitem birşey bekliyor ve mouse donuyor sonra gitmesi gereken yere zıplıyor, yada klavye de hangi tuşa bastıysam o harf 4-5 tekrarlı çıkıyor ekranda,
bu problem tam olarak hangi parçadan kaynaklanıyor bilemediğim için buraya yazdım, sistmin bios'unu güncelledim , Nvidia SW IDe driveları kaldırdım , anakartın son sürücülerini yükledim, cpu amd away driverlarını kurdum ,kalvye ve mouse'un son sürücülerini buldum, anlayacağınız aklıma ne geliyorsa yaptım ama sonuç yok, sistemi anlık ve periyodik olarak birşey tutuyor ama ben çözemedim, belki böyle birşeyi yaşayıp sorunu tespit eden vardır? processleri izliyorum, anlık bir cpu hareketi yok, bana disk IO dan gibi geliyor ama.
sistem : amd 3200+, msi k9n ultra, 2 gb ddr2 ram, sapphire ulta ati 1650 pro, xp sp2, aynı sorun windows vistada da var, onu kurdum denemek için yine aynı şey yaptı, acaba biosda bir ayar mı yapmam gerek???
valla yardımcı olursanız sevinirim...
sanırım benden başka kimse böyle bir problem yaşamamış:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme