Şimdi Ara

Böyle bir tasarım gördünüz mü? :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. mucidimizide bulduk
    quote:

Orjinalden alıntı: chawush

akü bağla evde gez
  • gerçekten ağzım açık kaldı
  • peşine direksiyon çek
  • bu konu daha eskiydi sanki
  • Görmüş olduk
  • Çok akıllıca bir fikir işte Türk insanının parlak zekası Karadenizlimisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: chawush

akü bağla evde gez

MaRR0W'da direksiyon çek yazmış, pedal da tak, arkasına da "canısı" yaz.oldumu sana araba
  • hayret kimse laf sokmamış bu ne sen malakmısın sözleri kullanmamış her konuda kullanıldıgı gibi şaşırdım dogrusu girince kesin yine çocukla dalga gecmişlerdir dedim ama herkes çok begenmiş fikiri millet bırbırıne ne kadarda laf sölemeye meraklı oysa!
  • Niye laf soksunlar yav. Canavar gibi icat işte

Varsa daha iyisi kapışalım

Yav acaba bu böyle internette dolaşan slaytlara fln düştü mü çok merak ediyorum. Yakında kendi icadımı tvde fln görürsem şaşmiiicam zaten
  • 1 Hafta Önce Bu Tür Bir Sandalyemi Gene Aynı Sorun Yüzüne Olduğu Gibi Çöpe Attım Kahretsin ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

1 Hafta Önce Bu Tür Bir Sandalyemi Gene Aynı Sorun Yüzüne Olduğu Gibi Çöpe Attım Kahretsin ..

Haydaaaaa.Olacak iş mi şimdi senin yaptığın? Milli servete yazık etmişin.
  • Takdir ettim
  • BRAVOOO
    (Yess , Espanyolll)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-MoDe -- 27 Mayıs 2008; 9:56:08 >
  • süper abi bi günde bizim eve uğra bizim evdeki eşyalara da lazım böle bişi beautiful
  • güzel çalışma
  • benim sandalyede kırıldı kaynak yerinden bende aynen seninki gibi yaptım ama ağırlık fazla geldi 2. gün kırıldı
  • türkiyenin senin gibi mücitlere ihtayıcı war kendini buralarda harcama :D :D
  • akü taktırırsan korna da yap mazallah kardesine falan carparsın havalı korna bu sandalyeye iyi gider bi de suspansiyon taksan alsana arazi koltugu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.