Şimdi Ara

böyle bir taslaktan ortaya çıkacak bir kitabı okumak ister miydiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üşüyen eskimolara inat, kutuplarda çırılçıplak avare yürüyordum. Buz gibi sulardan çıplak ellerimle balık avlayarak karnımı doyuruyordum.
    Bir gün bunun ödülünü alacağımı biliyordum. Tanrı birgün beni bu sonsuz beyazlığın arasından görecekti.
    Yine birgün bir fırtına esnasında iki dar buzulun arasına sığındım.
    Kardan da beyaz bir ışık gözlerimi kamaştırdı. Parlak bir ışık... Hiç yanmadığı kadar canım yanıyordu.
    Nihayet ışığın yerini bir insan sülieti aldı. Sonra bir kaç gölgeye dönüştüler.Yüzlerini seçemiyordum.
    Şişmandılar ve çok uzaktan hızlıca yaklaşıyor gibiydiler. En sonunda yüzleri belirdi. Bunlar Şişman meleklerdi. Onları tanıyordum.
    ( Onları anneannemin hikayelerinden biliyordum. Onlar ne şeytana ne de tanrıya itaat ederlerdi. Onlar Tanrıdan sonsuz nur çeşmesini çalanlardı. Ve tanrı tarafından sonsuz açlıkla cezalandırıldılar. Onlar güçlü ve tanrıya zıt giden insanların ruhlarıyla hayatta kalıyorlardı. Tanrının bu cezasına marus kalan bu melekler sadece şeytan yok olduğunda bu cezadan kurtulabileceklerdi. Ve bu yüzden hem tanrıya hem de şeytana düşmanlardı.)
    Dört tanesi bana doğru yaklaşıyordu. Yüzleri çok güzeldi. Fakat erkek mi yoksa kız mı olduklarını ayırt edemiyordum. Bir tanesi arkada bekliyordu. Onun yüzünü göremiyordum ama diğerlerinden daha şişmandı. Bana doğru yaklaşanların yüzleri o kadar güzeldi ki öylece dona kalmıştım. Bir tanesi beni dudaklarımdan öptü diğer ikisi boynumdan öperken bir tanesi saçlarımı okşuyordu. Vücudumda bir çekilme hissediyordum. Kendimden geçiyordum. Bir anda bir rüya görmeye başladım. Rüyamda kılıçlı bir şovalye bana şişman meleklerin gerçek amaçlarını göstererek silkelenmemi sağladı. Gözlerim patlayacak gibi açıldı kendimi meleklerin üzerinden geri çektim. Şişman melekler şaşırdılar. Ve o muhteşem yüzleri iğrenç bir görüntü aldı çok korkutucuydu. Bir anda bir dev bir ateş yanımda belirdi. İçinden o kısacık rüyamda gördüğüm şovalye çıktı. Şişman meleklere bir kesenin içinden alev serpiyordu. Üzerime saldıran dört melek kaçarak kayboldular ama meleklerin arkasındaki o şişman gölge yerinde duruyordu. Şovalye ona anlamadığım kelimeler sarfetti. Ve bu çok ürkütücüydü.
    Gölge saydamlaşarak kayboldu. Şovalye yüzünü çevirip bana baktı. Yüzündeki kafalık sayesinde onun yüzünü göremiyordum. Simsiyah bir karaşovalyeydi. Ellerini yüzüme doğru uzattı. Bir saniyeliğine hiç birşey göremedim. Elini çektiğinde şovalye çirkin mi çirkin üzerinde soytarı kıyafetleri içinde elinde kırık bir değnek taşıyan bir yaratığa dönüştü. Uzun burnu, upuzun kuyruğu, kopkoyu kara teni kırmızı gözleri ile ciddi anlamda sevimsizdi. Elini tekrar uzattı. Ve beni yığıldım yerden kaldırdı. Elleri bir anda dumanla kaplandı ve duman hızlıca kayboldu. Elinde aniden patates çuvalını andıran cinsten bir kumaşa sahip olan bir elbise belirdi ve bu elbiseyi bana uzattı. Bunu yaparken oldukça nazikti.
    Sanırım giymemi istiyordu ve bu isteğini hiç bir şekilde itiraz etmeden yerine getirdim. Yürümeye başladı. Ben de onu arkasından takip ediyordum. Hiçbir şey konuşmuyorduk. Başındaki soytarı şapkası arada başından kayıyordu ve o da sabırla düzeltiyordu. “Teşekkür ederim” diye seslendim.
    Olduğu yerde durdu. “NYBASS teşekkürlerini kabul etti” dedi. Bu ismi biliyordum. Bu şeytanın soytarısı olarak bilinen yaratıktı. Nybass rüyalar ve hayaller yaratan cehennem soytarısı. O, bir soytarı olarak anılsa da gücü şeytanın bir çok uşağından daha görkemliydi. O şeytanın çok güçlü yarattığı ama sevmediği için soytarı haline getirdiği uşaklarından biriydi. “Seni tanıyorum” dedim. “Belki” diye cevap verdi. “Beni neden kurtardın” dedim. “Şeytan için” diye cevap verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drathan -- 26 Haziran 2012; 1:09:52 >

• Hayır
  • neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.