Şimdi Ara

Böyle Birşey Görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum .

Dün, standart bir msn ve mesajlaşma dolu bir gecenin sonunda her zamanki gibi Emule Gökhan modu açıp , diğer tüm programlar ve ekranı kapatıp yattım . Sabah kalktım winampte müzik dinleyecektim , ama o da nesi winamp çalmıyor şarkıların bir çoğunu . Sonra herkesin yapacağı gibi mp3lerin bulunduğu harddiske baktım , 6 - 7 klasör kayıp , direk hdd üzerinde bulunan birçok uğraş sonucu ekebildiğim diziler , filmler yok olmuş . İşin ilginci gidenler sadece mp3ler ve videolar . Onların da tamamı değil .

Hayatımda ilk kez başıma böyle bir olay geliyor akıl sır erdiremedim , mantıklı bir sebep ne olabilir ?

Kaybettiklerimi kurtarmanın bir muhtemel yolu var mıdır ?

Teşekkürler .

(not:Evde Bilgisayar ile işi olan tek aile ferdi benim . Annemin odama gelip mp3lerimi silebileceğine ihtimal vermiyorum ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiGeNouS -- 21 Ekim 2005, 9:15:43 >

• dosya kurtarma programlarından birini kullanabilirsiniz. easy recovery benim bildiğim.
  • ontrack easy recovery programıyla bilgisayarındaki verileri kurtarabilirsin.
  • Hacklenmişsin.Firewall kullanmadan p2p programlarını kullanmamalısın.
    Çözüm için arkadaşlara katılıyorum.HD de hiçbir işlem yapmadan hemen kurtarma işlemlerine başla.Programı internet kafeden indir olmazsa eve getirip kurarsın.
  • Önerdiğiniz gibi Easy Recovery indirdim ve kurdum fakat HDD'imde şu anda mevcut dosyaların haricinde dosyaları göremiyor bu program da .
  • recover my files ı da dene ozaman, ama bunun nedeni virus veya fiziksel bir sorunda olabilir belki kesin konuşmamak lazım ama diskini bir tarat virus olmadığı kanaatine varınca disk yüzeyini tarat disk sağlamsa en son dosyaları getirmek için çalışmalara başla kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.