Şimdi Ara

böyle birşey nasıl olabilir (ferrari içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el ferrarilere bakarken şöyle bir ilan gördüm ve nasıl olur düşündürdü

adam 9200 km boyunca sürmüş aracı ötv ödemeden çevirmeye girse sıkıntı olur mu acab ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-narin-den-2012-ferrari-458-italia-coupe-fermas-bakimli-hatasiz-144518485/detay

• yabancıdır büyük ihtimalle. yoksa gümrükten asla geçemez. transit plaka aldıysa araç sadece 15 gün kalabilir. yok başka ülkenin gümrüğüyse yabancılar kdv ötv ödemeden araç sahibi olabiliyor

mesela burdaki fiyatlar gibi:https://www.facebook.com/pages/Yabanc%C4%B1dan-yabanc%C4%B1ya-sat%C4%B1l%C4%B1k-arabalar/600470606680992?ref=hl
  • olayı anlayamadım ki ben de yabancı uyrukluyum ma-mb... plaka olarak alınan araçları biliyorum fakat sonradan plakayı çıkartıp aracı plakasız nasıl satarsın ki

şimdi bu arabayı alan bir türk vatandaşı bu araca nasıl plaka çıkartacak ki araba ikinci el vergilerini neye göre ödeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

ikinci el ferrarilere bakarken şöyle bir ilan gördüm ve nasıl olur düşündürdü

adam 9200 km boyunca sürmüş aracı ötv ödemeden çevirmeye girse sıkıntı olur mu acab ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-narin-den-2012-ferrari-458-italia-coupe-fermas-bakimli-hatasiz-144518485/detay

Dostum ilanda araç plakasızdır diyor, TR plakasını çıkartıp trafiğe kaydetmek için Ötv'yi size ödetecekler. O da birkaç yüzbin Euro'cuk tutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Kasım 2013; 0:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

olayı anlayamadım ki ben de yabancı uyrukluyum ma-mb... plaka olarak alınan araçları biliyorum fakat sonradan plakayı çıkartıp aracı plakasız nasıl satarsın ki

şimdi bu arabayı alan bir türk vatandaşı bu araca nasıl plaka çıkartacak ki araba ikinci el vergilerini neye göre ödeyecek

aracı plakasız satamaz. diyelim adam italyadan vs. getiricek plaka transit plaka olucak. bu plakayla 15 gün Türkiyede bulunabilir. 15 günü geçerse ceza öder yada araç gümrükte kalır. yada başka ülkede gümrük yaptırıp Türkiyede sürecek teminat ödeyip ma mg plaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

ikinci el ferrarilere bakarken şöyle bir ilan gördüm ve nasıl olur düşündürdü

Dostum ilanda araç plakasızdır diyor, TR plakasını çıkartıp trafiğe kaydetmek için Ötv'yi size ödetecekler. O da birkaç yüzbin Euro'cuk tutacak.

evet araç şu anda plakasız yani elma armut bisiklet bardak çanak gibi bir mal olarak gözüküyor bu paraya arabayı alıp salonunun ortasına koyabilirsin bu konuda sorun yok

peki bu araca tr plakası çıkartmak için ödenecek ötv neye göre belirlenecek yani 2012 senesindeki ötv değeri mi ödenecek

ayrıca benim asıl sorum ilanda araba geçici plakayla kullanılmıştır diyor geçici plaka bildiğimiz şu üzerinde g harfi bulunan turuncu üzerine beyaz çizgi olan plaka değil mi bu adam bu arabayı bu plakayla nasıl kullanmış 1 senedir benim merak ettiğim nokta bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle yapmış olabilir ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    hocam büyük ihtimalle haberdeki araç ;)

adamlardaki de akıl yani 2 ferrari alıp birini tescil ettiriyorsun aynı plakayla 2 aracı da sürüyorsun ok de büyük ihtimalle iki ferarinin de sahibi tanıdıktır bari farklı zamnlarda çıkıver bebeğe :D

ayın tek günleri biriniz çift günleri biriniz çıkın mesela dimi
  • kemer tokalarını fark ettiniz mi ya ayıptır bari resimlerini çekerken çıkartsınlar şunları. geçen bi ferrari california ilanında da bu şekildeydi. kemer takmak çok mu zor arkadaş anlamıyorumki
  • Geçici plaka ile sıfır araba yollarda bu şekil kullanılamaz , kesinlikle işin içinde bişi var ama bende anlamadım
  • Bencede haberdeki araç bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.