Şimdi Ara

Böyle birşey olabilir mi?(Uçak biletleri hizmet bedeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sık sık uçakla yolculuk yapiyorum. Biletlerimi uygulama üzerinden kendim alıyorum. Check-in’imi kendim yapiyorum. Bilet fiyatinin üstüne benden 10tl hizmet bedeli 10tl check-in bedeli alınıp bilet fiyatına ekleniyor. Bu soyguna bir dur dememiz gerekmiyor mu?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceWave -- 5 Aralık 2017; 13:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kazandığının yarısını vergi olarak senden alan devlete bir şey deme, neymiş efendim 10tl hizmet bedeli alıyormuş, alır efenim alır hak yok hukuk yok alır işine geliyorsa binersin sende paşam.

soygunun hangi birine dur diyeceğimizide şaşırdık..

Ankara'da havaalanına belediye otobüsü vermiyorlar neden ? özel otobüsler var 1 kişi 11 TL.. artık bu belkolar kimindir kimin ekmeğine yağ sürüyolar bilemem, göz göre göre yapıyorlar bu dolandırıcılığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 5 Aralık 2017; 13:28:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

kazandığının yarısını vergi olarak senden alan devlete bir şey deme, neymiş efendim 10tl hizmet bedeli alıyormuş, alır efenim alır hak yok hukuk yok alır işine geliyorsa binersin sende paşam.

soygunun hangi birine dur diyeceğimizide şaşırdık..

Ankara'da havaalanına belediye otobüsü vermiyorlar neden ? özel otobüsler var 1 kişi 11 TL.. artık bu belkolar kimindir kimin ekmeğine yağ sürüyolar bilemem, göz göre göre yapıyorlar bu dolandırıcılığı.

BelkoAir olayına ben de uyuz oluyorum. Şu aldığım uçak biletinin fiyatına bak bir de BelkoAir'in 11 liralık fiyatına.

Not: Troll olsun diye 5 lirayı da 2 takside böldürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.