Şimdi Ara

Boyle birseyi ilk defa goruyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaksi menusunden bakinca bir yokedilmis gezegen var. Inanmayabilirsiniz ama yaninda da ayi var. Hemde 8bin kusur capinda. Adam yanlislikla terketti gezegeni diye tahmin ediyorum.

Ama benim sorum su.

Ben simdi gidip o gezegeni alsam, ay yokolur mu, yoksa gezegeni alana ay bedava mi?

Koordinat sormayin, soylemem....

• quote:

Orjinalden alıntı: uconn huskies

Galaksi menusunden bakinca bir yokedilmis gezegen var. Inanmayabilirsiniz ama yaninda da ayi var. Hemde 8bin kusur capinda. Adam yanlislikla terketti gezegeni diye tahmin ediyorum.

Ama benim sorum su.

Ben simdi gidip o gezegeni alsam, ay yokolur mu, yoksa gezegeni alana ay bedava mi?

bence ay yok olur ama sen bi dene bizede haber ver.. bi olursa manyak güzel olur ya ah ahh bizim zamanımızda olmadı böle şeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Galaksi menusunden bakinca bir yokedilmis gezegen var. Inanmayabilirsiniz ama yaninda da ayi var. Hemde 8bin kusur capinda. Adam yanlislikla terketti gezegeni diye tahmin ediyorum.

Ama benim sorum su.

bence ay yok olur ama sen bi dene bizede haber ver.. bi olursa manyak güzel olur ya ah ahh bizim zamanımızda olmadı böle şeyler

Ayda gidiyor heveslenmeyin leş kargaları sizi , Aç adamlar

• Benim ayim var kardes. Olmayanlar niyetlensin diye. Ittifaktan elemanlara soyledim. Garibanlar sevinsin :o))) Ama kursaklarinda kalacak sanirim...
  • o gezegen benim...
  • deeermişim:)
  • Gezegenin ustunde herhangi bir isim bulamadik. Gezegene kimlik de birakmamislar. Sahipsiz sanirim.

Yalniz ilginc birsey, aya sonda atip saldirabiliyorsunuz. Maden terketcen insan filo birakir ayda di mi :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu ayın yararları nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayilmaz

ya bu ayın yararları nedir

adamın filosunun nerede olduğunu , nereye gittiğini ne yaptığını herşeyini öğrenebiliyorsun.

ayrıca savunmada da etkili rol oynuyor
  • ii bari
  • hehe ben ayı olan 2 som terkettım farklı koordınatlarda. alanları cok kucuktu cunku :) fabrıkası bızde zaten yıne cıkarırız :P
  • quote:

Damar sertligine, uykusuzluga iyi gelir. Cildi guzellestirir. Ayriyetten, ......
  • quote:

quote:

Damar sertligine, uykusuzluga iyi gelir. Cildi guzellestirir. Ayriyetten, ......

aahahahahaha koptum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazyboy_0

hehe ben ayı olan 2 som terkettım farklı koordınatlarda. alanları cok kucuktu cunku :) fabrıkası bızde zaten yıne cıkarırız :P

coca-cola lık yapmada açıkla şu formülünü.. (:

• quote:

quote:

quote:

aahahahahaha koptum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazyboy_0

hehe ben ayı olan 2 som terkettım farklı koordınatlarda. alanları cok kucuktu cunku :) fabrıkası bızde zaten yıne cıkarırız :P

salıosun gibi geldi madem alan küçük hemen terk etsedin ay çıkınca mı anladın alanın küçük olduğunu sanki sömürgeyi alınca ayda wardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.