Galaksi menusunden bakinca bir yokedilmis gezegen var. Inanmayabilirsiniz ama yaninda da ayi var. Hemde 8bin kusur capinda. Adam yanlislikla terketti gezegeni diye tahmin ediyorum.
Ama benim sorum su.
Ben simdi gidip o gezegeni alsam, ay yokolur mu, yoksa gezegeni alana ay bedava mi?
Koordinat sormayin, soylemem....
quote:
Orjinalden alıntı: uconn huskies
Galaksi menusunden bakinca bir yokedilmis gezegen var. Inanmayabilirsiniz ama yaninda da ayi var. Hemde 8bin kusur capinda. Adam yanlislikla terketti gezegeni diye tahmin ediyorum.
Ama benim sorum su.
Ben simdi gidip o gezegeni alsam, ay yokolur mu, yoksa gezegeni alana ay bedava mi?
bence ay yok olur ama sen bi dene bizede haber ver.. bi olursa manyak güzel olur ya ah ahh bizim zamanımızda olmadı böle şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: rapper_07
quote:
Orjinalden alıntı: uconn huskies
Ama benim sorum su.
bence ay yok olur ama sen bi dene bizede haber ver.. bi olursa manyak güzel olur ya ah ahh bizim zamanımızda olmadı böle şeyler
Ayda gidiyor heveslenmeyin leş kargaları sizi , Aç adamlar
Benim ayim var kardes. Olmayanlar niyetlensin diye. Ittifaktan elemanlara soyledim. Garibanlar sevinsin :o))) Ama kursaklarinda kalacak sanirim...
o gezegen benim...
deeermişim:)
Gezegenin ustunde herhangi bir isim bulamadik. Gezegene kimlik de birakmamislar. Sahipsiz sanirim.
Yalniz ilginc birsey, aya sonda atip saldirabiliyorsunuz. Maden terketcen insan filo birakir ayda di mi :p