Şimdi Ara

boyle bırseyle daha once hic karsılastınızmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az once format attım sorunsuz tamamlandı ve pesıne driverlerı kurdum onlarda sorunsuz tamamlandı daha sonra son olarak ekran kartını yukledım ve kapanırken hatta acılırkende ekte vermıs oldugum resımdekı gıbı tuhaf goruntuyle karsılastım bunun sebebı sızce ne olablir yardımcı olursanız sevınırım ılgınıze alakanıza sımdıden tesekkur ederım...
    bu arada sistemımle ılgılı bazı teknik bılgıler gereklı olabılır dıye dusundum
    core 2 duo 4600 2.40
    asus p5gcmx
    ocz platinum 2 gb (tek)
    250 hdd
    hd3850
    monitor de philips 190cw

[simage]http://img216.imageshack.us/my.php?image=xphj4.jpg[/url][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battis -- 10 Mayıs 2008; 4:17:47 >

• resim görünmüyor resim eklemede sorun yaşıyorsanız .

• url olan yer fazla bir yerde hata yapmışsınız.
    resim bu
     boyle bırseyle daha once hic karsılastınızmı
  • hımm ewet dogru dıyorsun.
    tesekkur ederım
  • resimden pek bir şey anlamak mümkün degil belleklemede sorun diyecegim sanırım sistem açılıyomu kapanıyomu birde bazı anakart sürücüllerini kurunca kendisi otamatik kullanıcı oluşturur kullanıcı hesaplarında sizin adınız olan kalsın oluşan varsa silin.
  • anakart suruculerınden olacagını sanmıyorum cunku dıkkat ettım ekran kartı surucusunu yukkledıkten sonra bu sekılde oldu.acaba diyorum netten indiripde mı denesem bırdeekran kartı driverini.olabilirmi sizce boyle bırsey
  • sorunu pek anLamadım ama sanırım hoşgeldiniz yazısı gelecekken neden burda bekletip sen tıkladıgında acılıgını soruosun ?

eger sıkıntı buysa benim bildigim ekran kartın ati chipsetli ise bunu yapıyor ki bencede norMaL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.